Šta je novo?

Hitman 3

srdjan_r

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2003
Poena
620
Eidos izbacuje par novih screenshot-ova Link iz Hitman 3: Contracts, koje prikazuju detalje nastavka poznatog serijala. Hitman: Contracts je u razvoju (IO Interactive) i biće dostupan u verzijama za PlayStation 2, XboX i PC na proleće...

Eh, a ja nisam ni dvojku odigrao. :|

Po meni je Hitman stvarno igra za sebe. Ne igram se puno ali znam da cu i treci deo ove sjajne igre sigurno imati ;)

Znam da je igra super, odigrao sam prvi deo. :) Kupio sam i dvojku ali je bila neka teška alfa, pa nije baš radila. :evil:

srdjan_r je napisao(la):
Znam da je igra super, odigrao sam prvi deo. :) Kupio sam i dvojku ali je bila neka teška alfa, pa nije baš radila. :evil:
Srdjane javi mi se na pm pa cu ti "isporuciti" verziju koja radi.

...upravo igram prvi deo..... jos nisam koknuo onog chineza na valjda petom nivou.... preporuka :)!?

da da... hitmen keva... preshao sam keca dva puta, al drugi deo mi ne radi nikako...
prvo kochi i kochi i na kraju pukne... nisam mogao da se cimam da provalim u cemu je problem

le_kr je napisao(la):
...upravo igram prvi deo..... jos nisam koknuo onog chineza na valjda petom nivou.... preporuka :)!?

Jel to ono beshe onaj nivo sa Tzunom? Mnooogo jak nivo! A neki su mi se toliko svidjali da sam ih prelazio po 500x, ali na kraju obichno (skoro) sve sa zicom!!!
:p

Genghis Khan je napisao(la):
...

...ma ja volim lice u lice, rokada u glavu, sve redom, ponekad se preobucem i cooliram kad nestane municije, a onda ispocetka...:)

da,da cini mi se da je najbolja igrica na ovu foru, 2 deo sam presao jedno 10 puta.

koja vam se misija najvise svidja a koja smara ako ima takve.
meni je nabolja, penthouse i kada ubijas onog celavog u bolnici

Drugi deo me je malo smorio (iskreno) ali sam prvi igrao i i grao...fenomelani su mi nivoi (u prvom) sa Pablom i bas ovaj koji sam rekao u prethodnom postu (sa Tzunom)! Igra razbija.

Vrh Dno