Šta je novo?

Hitman 2

AlanFord

Čuven
Učlanjen(a)
09.08.2002
Poena
610
Danas sam dobio igricu Hitman 2 ali nemogu da je pokrenem,prilikom pokretanja izbacuje mi gresku:

A required.DLL file,EAX.DLL,was not found

dali neko ima taj EAX.DLL file da mi posalje na mail ili da mi da direktan link gde se moze downloadovati
pozdrav

nisam znao da je igra stigla...

vidi ako ima neki setup pre igre pa odaberi neki drugi driver za zvuk, evo eax.dll me podseca na onaj creative eax sound system

nije stigla igra nego demo,a video sam da mnogi imaju slichne probleme

treba da se iskljuchi hardverska blahblah blah

mrzelo me da skidam 50MB,pa nisam gubio vreme chitajuci koji su problemi sa demoom

Neznam dali je igrica demo,ali ja sam je kupio u radnji za citavih 120 din :D ali dzaba kad ne radi,nasao sam taj dll file ali ni sa njim ne radi

AlanFord je napisao(la):
Neznam dali je igrica demo,ali ja sam je kupio u radnji za citavih 120 din :D ali dzaba kad ne radi,nasao sam taj dll file ali ni sa njim ne radi

Neko te je debelo *****ao! To je pre teska BETA igre Hitman2. Igra zvanicno nece izaci jos neko vreme (mesec-dva).
A taj EAX.dll je deo drajvera za Creative Live! zvucne karte. Ako je nemas nesko ces pokrenuti igru. Pokusaj da nadjes neki Config meni pre pokretanja igre (tako nesto mora da postoji ides ono Start-pa Hitman2 itd.) i postavi da koristi neku drugu vrstu akceleracije zvuka.

neznam dali je beta ili orginal ,ali ja sam je kupio u Subotici u Jugotonu

ja sam je kupio u Subotici u Jugotonu

Nazad
Vrh Dno