Šta je novo?

hitman 2

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
ljudi jer se zna nesto o ovoj igri, mislim kada ce d izadje? Ili invisible war tj. deus ex 2?

uh pa zna se svashta ;)

ljudi obecavaju da ce ispraviti dosta stvari koje su 'iskvarile' prvi deo,kao i dosta nekih cool novina...

datum izlaska je valjda sad na jesen,a imash i previewove na svim vecim sajtovima tipa gamespot.com ili pc.ign.com...

Ma ako hocete da probate vec postoji beta i to neka 2-3 meseca...Ali verujte da je kec bolji 10x...:(...

nema shanse...

ako prochitash preview na npr.ign-u mozesh da prochitash da se zadnja verzija razlikuje od one od pre par meseci...

tako da igranjem te bete necesh igrati igru kako ce izaci...uostalom kako uopshte mozesh da ocenish igru ako igrash betu?

Venom je napisao(la):
nema shanse...

ako prochitash preview na npr.ign-u mozesh da prochitash da se zadnja verzija razlikuje od one od pre par meseci...

tako da igranjem te bete necesh igrati igru kako ce izaci...uostalom kako uopshte mozesh da ocenish igru ako igrash betu?

Pa zato shto ni microsoft windows beta nije toliko loshe uradjen kao hitman 2...:D:D:D
Ne ali obiljno...uopshte mi se nesvidja kako su podesili komande i upravljanje igrom uopshte...E sad mozda sve to i poprave ali ipak mislim da ovu verziju koju ja imam nisu ni trebali izbacivat jer ako igra bude bila barem nalik ovome onda je*iga...

a svidelo ti se kako s podesili komande u kecu?to je bila najgora stvar u celoj igri...pored nemogucnosti savea...

****** ako finalnu verzija bude losha,kao shto kazesh da je beta koju si igrao,ja cu prvi da je kritikujem,ali do tad nemam nijedan razlog da se ne nadam ;)

Venom je napisao(la):
a svidelo ti se kako s podesili komande u kecu?to je bila najgora stvar u celoj igri...pored nemogucnosti savea...

****** ako finalnu verzija bude losha,kao shto kazesh da je beta koju si igrao,ja cu prvi da je kritikujem,ali do tad nemam nijedan razlog da se ne nadam ;)

Pazi ako su ti komande u prvom delu bile loshe onda ce drugi deo da ti zagorcha zivot sem ako ih ne promene...veruj mi na rech...

Venom je napisao(la):
nema shanse...

a ti si izgleda jedan od onih koji se loze na foru "ovo je samo beta, full verzija ce izgledati drugachije, u stvari veze nece imati sa ovim, ali ce sigurno biti 5x bolja" :D:D:D
daj ne lozi se...razlika izmedju bete i full verzije je bulja, u prevodu, razlikuje se samo u uklonjenim bagovima ili optimizaciji engina...u sushtini, to je to shto vidish...

driver je napisao(la):
a ti si izgleda jedan od onih koji se loze na foru "ovo je samo beta, full verzija ce izgledati drugachije, u stvari veze nece imati sa ovim, ali ce sigurno biti 5x bolja" :D:D:D
daj ne lozi se...razlika izmedju bete i full verzije je bulja, u prevodu, razlikuje se samo u uklonjenim bagovima ili optimizaciji engina...u sushtini, to je to shto vidish...

Kao shto rekoh ni jedna beta se ne razlikuje bash neshto mnogo od full verzije - bash kao kod windowsa :D...

lozish...

ne lozim se ja na nishta...voleo bi da igra bude dobra,a ako ne bude necu da se rasplachem ;)

****** tako su napisali,ja stvarno ne mogu da ti kazem nishta vishe od onog shto sam prochitao...shto naravno ne znachi da nece ispasti onako kako ti kazesh,ali ne mora da znachi i da hoce...

ok

to je sto se tice hitman-a 2. A sta je sa dfeus ex 2 ? Ima li o njemu nekih vesti?

A bre, sta se plaite, Hitman 1 je nikad jaca igra, izbacite se malo iz tih sablona i naucite malo vise komandi osim osnovnih... Sve u toj igri je bilo preterano dobro ali je na zalost i tezina bila preterana pa je zbog toga igra propala... Tj, najvise je sjebalo to sto nije bio Save ali oni su to tako zamislili i tako je moralo biti... Sada ce biti Save i mnogi ce biti zadovoljni...

Hitman 2 ce da rula, upamtite sta Vam kaze LOWRENCE :)

LOWRENCE je napisao(la):
A bre, sta se plaite, Hitman 1 je nikad jaca igra, izbacite se malo iz tih sablona i naucite malo vise komandi osim osnovnih... Sve u toj igri je bilo preterano dobro ali je na zalost i tezina bila preterana pa je zbog toga igra propala... Tj, najvise je sjebalo to sto nije bio Save ali oni su to tako zamislili i tako je moralo biti... Sada ce biti Save i mnogi ce biti zadovoljni...

Hitman 2 ce da rula, upamtite sta Vam kaze LOWRENCE :)

Prvo igra nije bila toliko teshka (bar po meni) a i da jeste teshka toliko je bila igriva da se prelazila vrlo brzo...A veruj ti meni da ce hotman2 proci ko PREDATOR 2 (ko razume :D)

Ma Hitman 1 je bio fantastican, toliko je bio revolucionaran da to nije normalno ali ga je unazadila preterana tezina, naravno, nisam mislio da je svima bio tezak vec recimo glupim Amerikancima...

Vrh Dno