Šta je novo?

Hitman 2

laki_mafija

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2004
Poena
304
Pa ovo stavrno nema smisla.zamisli te sad ironije snimim hitmen 3 i sve ide kako treba i igram normalno.malo nesto koci kod nisanjenja ali nema veze.i sad mi drug kaze igraj hitman 2 da vidis koja je bolja .kaze on 2 je bolja.i ga ga poslusam .ALI.nece da mi pusti igricu.i crackujem i nece pa nece.samo mi pocrni ekran i posle par sekundi me izbaci.nista mu ne mogu.nije do kompa.nije bas nesto jak lai nije ni slab-barton 2500+,radeon 9200se 128mb,256ram,epox 8rda+!kod njega se igra bez problema a ima neku budjavu graficku od 32mb a kod mene ni da cuje.sto mi je ciniti gospodo???

Pa nije dvojka bolja, lagao te ortak :)

Da nije u pitanju ono da se smanji hardware acceleration za zvuk u control panelu, to je kod mene pomoglo.

Trojka je mnogo bolja! Ne znam kako je optimizovana, ali kod mene radi manje vishe OK. Sa mishem imam problema (malo je chudno odradjeno) ali shta da se radi :)
Prokko, moze da pricha ko shta hoce ali misije u 2 i 3 delu ne mogu da se porede.
Ipak, prvi deo je neprevazidjen ;)

Hitman 3 bi bio losiji od dvojke, da nema rimejke najboljih misija iz Hitman 1. Ovako, su tu negde...

Vrh Dno