Šta je novo?

Hitler & Joksimovic

e ovo je dobro :) samo da mi je znati zasto je uvrstio sliku naziva 1.jpg u ovaj search

A nije da ne lici...
Mozda je i Hitler dobio "Oskara popularnosti", pa po tom kriterijumu...

aaaaaaaaaaaa obavezno ovo pogledajte.
Umro sam od smeha.

Ne mogu da verujem...Ali, nije greska...Covek ubija svojim "pesmama" bas kao Hitler...

HAL je napisao(la):
A nije da ne lici...
Mozda je i Hitler dobio "Oskara popularnosti", pa po tom kriterijumu...

Ein, zwei, drei....Telo vretenoooo..." :D :D

Ne znam da li ste znali, ali on je prvo producent i autor, pa tek onda pevac.
Inace, uradio je dosta albuma za "ruzicaste", ima svoj studio i para ko blata, ali je google tacno procenio njegov doprinos srpskoj kulturi a koji je slican kao i Hitlerov doprinos ocuvanju nemacke kulture, a posebno arhitekture, tokom 1944 - 1945 godine. :)

Sve u svemu, odlicna analogija, ispade Google pametniji od nasih klinaca...

Mica je napisao(la):
...ali je google tacno procenio njegov doprinos srpskoj kulturi a koji je slican kao i Hitlerov doprinos ocuvanju nemacke kulture, a posebno arhitekture, tokom 1944 - 1945 godine.

Pokusao sam da nadjem neku josh analogiju zashto je njegova lika tamo,ali mii dalje ne ide u glavu..Da lichi..lichi...malo.Ali ipak..

Joksa stvarno nema srece...:p
Razlog za ovo je sto je ispod tog teksta na Balkan Media o Zeljku ubacen link ka drugom tekstu o njemu sa citatom:

"Ne znam da li sam predodredjen da budem Tito ili neki drzavnik - jer sam rodjen kad i Adolf Hitler!?"

Da, on je to izjavio...

he he... ja bi ga stavio da izadje kao prvi search result za rec "kanalizacija" :)

Hahahaa bas su ga na pravo mesto smestili, trash...

hahahahaha ovo je odlicno :D

loodilo:D

Samo je izostao naslov koji glasi : Ljudi ciji doprinos kulturi i civilizacijskom progresu XX vijeka nikad nece biti zaboravljen

Snimio sam tu web stranu, pa svaki dan umirem od smeha. :)D)

Al' je zinuo ko tutinski ovan. Kod mene ima jedan izraz :"Vidi kakav je k'o da ga je Hitler pravio" tako da mozemo zakljuciti da je Google super-inteligentan pretrazivac :D :D :D

Vrh Dno