Sveki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2006
- Poena
- 320
Malopre sam citao po netu forum i b92 sajt i primetih da je zauzece procesora u trenutku veliko , i nije proslo par sekundi winXP Sp2 se zakuca.
Odradim reset medjutim saceka me sledece poruka taman pred ulaz u Windows:
Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. If this problem persists, contact your network administrator.
Na desktopu samo par ikonica: ona za Adsl ,Firefox i Acdsee,a pre toga sam imao dsota shortcatova i download fajlova na desktopu.Odmah sam proverio da nisu obrisani,medjutim srecom svi su na C disku gde su bili i ranije,ali ih na desktopu nema.
Cak mi je Windovs ponudio i new tour kao kad se prvi put instalira win.
Malopre sma pokrenuo firefox ,on takodje nudi sve opcije kao da sam ga tek instalirao,nema bookmarkove sacuvaeno ni history,nishta.
KAV Antivirus je oduvek na masini sa redovnim updejtvoima i Spyware Terminator
Jel ima neku ideju sta se desilo i kako da vratim stanje na predjasnje?
Odradim reset medjutim saceka me sledece poruka taman pred ulaz u Windows:
Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. If this problem persists, contact your network administrator.
Na desktopu samo par ikonica: ona za Adsl ,Firefox i Acdsee,a pre toga sam imao dsota shortcatova i download fajlova na desktopu.Odmah sam proverio da nisu obrisani,medjutim srecom svi su na C disku gde su bili i ranije,ali ih na desktopu nema.
Cak mi je Windovs ponudio i new tour kao kad se prvi put instalira win.
Malopre sma pokrenuo firefox ,on takodje nudi sve opcije kao da sam ga tek instalirao,nema bookmarkove sacuvaeno ni history,nishta.
KAV Antivirus je oduvek na masini sa redovnim updejtvoima i Spyware Terminator
Jel ima neku ideju sta se desilo i kako da vratim stanje na predjasnje?