Šta je novo?

Hitachi hdd kakav je?

Pichu

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.08.2008
Poena
169
Planiram da uzmem 320GB SataII Hitachi pa me interesuje kakav je u praksi taj hdd, citao sam u SK kad je bio opis hdd-ova od 320GB i tamo se lepo pokazao , bio je mislim drugi od njih 5. E sad ako ga ima neko pa da prenese utiske o buci, brzini itd...

Ja ga imam,dobio sam ga u zameni za spaljeni Seagate,tih je ali je prilicno sporiji od WD640AAKS (gde je average 96MB/s) imam ga tek 2-3 dana pa stoji u kompu samo formatiran i prazan.

Prilozi

• gg.JPG
    gg.JPG
    107.6 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
Uzeo sam umesto Hitachija , Seagate Barracuda 500GB 32MB SataII. Kakav je taj HDD?

Uzeo sam umesto Hitachija , Seagate Barracuda 500GB 32MB SataII. Kakav je taj HDD?

Verovatno dobar i treba da je brz s obirom na 32mb kesha, cudi me da nisi uzeo u obzir WD, sa njima nema greske, kad' covek jednom kupi WD, druge firme ga i ne zanimaju po pitanju HD-a.

^ Ne bih se slozio sa tim. Ja u kompu imam jedan hitachi 160gb sataII i jedan WD 250gb sataII i hitachi je daleko ispred njega, manje se greje brzi je i tisi.
@pichu: ako imas para uzmi Seagate Barracuda 500GB 32MB SataII, to je sjajan hard disk. Poz.

^ Ne bih se slozio sa tim. Ja u kompu imam jedan hitachi 160gb sataII i jedan WD 250gb sataII i hitachi je daleko ispred njega, manje se greje brzi je i tisi.
@pichu: ako imas para uzmi Seagate Barracuda 500GB 32MB SataII, to je sjajan hard disk. Poz.

To pricas zato sto u "kompu" nemas WD3200 sa jednom plocom ili WD6400, od ovog 640gb trenutno tesko da ima bolji hdd u toj klasi.

I pazljivije citaj decko je vec kupio Baracudu 500gb 32mb. ;)

Uzeo sam Barracudu 32MB za sada cini mi se da je jako dobar jer se ne razumem u hard diskove, i po pitanju buke je odlican ne cujem ga uopste za razliku od starog Maxtora

Uzeo sam Barracudu 32MB za sada cini mi se da je jako dobar jer se ne razumem u hard diskove, i po pitanju buke je odlican ne cujem ga uopste za razliku od starog Maxtora

Ne znam da li je to onaj sa jednom plocom ili je to neka starija serija, ako je sa jednom plocom onda je odlican HD, pa i ako nije ne brini nisi pogresio, posle Maxtora to je pesma.

Kako da proverim to da li je jedna ploca ili 2? Model je ST3500320AS

Nazad
Vrh Dno