ivanhoe.ja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2007
- Poena
- 301
Da li je hitachi HDP725032GLA360 vredan uzimanja ili ne? Da li je to sto ovaj HDD ima dva diska za zapis podataka prednost ili mana? Koji od hitachijevih 320gb je dobro uzeti?
Da li je hitachi HDP725032GLA360 vredan uzimanja ili ne? Da li je to sto ovaj HDD ima dva diska za zapis podataka prednost ili mana? Koji od hitachijevih 320gb je dobro uzeti?
Ako mislis na WD 320aaks to je najvece ****** od hhda koje sam ikada imao u kompu,hitachi-ja mi je dosta proslo kroz ruke i preporucujem ga jer nikad s njima nisam imao problema(niti ljudi kojima sam ga ugradio-preporucio),ne greju se niti su bucni a izdrzljivi su a ovaj wd 320aaks sto imam zalim dan kad sam ga kupio....Dosta slabije performanse od 320aaks. Ja sam imao hitachi 320Gb sa 2 ploce, ne znam oznaku, sa 8MB cache-a i disk se grije dosta vise od WD-a tako da mu je trebalo aktivno hladjenje.
Ako mislis na WD 320aaks to je najvece ****** od hhda koje sam ikada imao u kompu,hitachi-ja mi je dosta proslo kroz ruke i preporucujem ga jer nikad s njima nisam imao problema(niti ljudi kojima sam ga ugradio-preporucio),ne greju se niti su bucni a izdrzljivi su a ovaj wd 320aaks sto imam zalim dan kad sam ga kupio....
Mislim na taj WD, u cemu je problem sa njim? Pitam jer ga je prijatelj kupio neki dan i apsolutno se ne cuje. Average read mu je oko 90 MB/s po hdtach-u dok je jedino average seek malo veci, 16ms, ali to je normalno za 320GB AAKS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari