Šta je novo?

History Channel: Battle For The Pacific / Activision

maxer

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
680
Upravo sam kupio i instalirao ovu igricu ... 1.45GB za skidanje i 1.87 posle instalacije.

Grafika na Nivou :)

Već viđen gameplay ... neprekidno vas podseća na druge WW2 naslove. Na mojoj mašini pitko ide sa AA4x AF16x u 1280x1024 ... tek što sam je probao pa ne mogu nešto bog zna šta više reći. O tome malo kasnije a u ostalom ima ovde pasioniranih kritičara igrica koji će imati šta da prozbore (pohvale ili napljuju :D).

Skrinovi zvanični a da instaliram Fraps pa ću staviti i moje:

Poslednja izmena:
Jel igrao neko prethodnu njihovu igru History Channel Civil War? Ja nikako nisam mogao da je igram, stalno neki uzasni artefakti, nista nisam video na ekranu.

Jel igrao neko prethodnu njihovu igru History Channel Civil War? Ja nikako nisam mogao da je igram, stalno neki uzasni artefakti, nista nisam video na ekranu.
Ja sam igrao i nažalost naterao sebe da je završim :d sjajna ideja, tj. sukob koji je malo korišćen u igrama barem FSPovima, al' veoma loše realizovana. Tako da preporuka za sve, ne gubite svoje vreme s tim :wall:

Prethodna igra je bila užas. Jedino se neko u SK debelo zahebao pa joj dao 90:d zbog čega je posle popasao opasno kritike. Igra je svugde po netu dobijala oko 50 i toliko je i zaslužila. Ne vidim šta treba da se desi pa da nastavaka dobije plus 30 na ocenu i tako stekne status "potencijalno igrati".

Ahahah...Civil War ocena 90!!!
Ovo mora biti igra godine ondak :D

Loša igra. Sve osim grafike odiše jeftinoćom.

Nazad
Vrh Dno