Šta je novo?

Hisense televizori [stara tema]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

momsab

Znamenit
Urednik
Moderator
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
1,265
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
NOVA TEMA

na tržištu Srbije je od 2018. (ponovo) Hisense

za one koji prvi put čuju za ovu marku, Hisense postoji oko 50 godina (osnovan 1969.), više o tome na wikipediji
2017. je bio 4. na svetu sa 6% udela https://www.statista.com/statistics/267095/global-market-share-of-lcd-tv-manufacturers/
jedan je od zvaničnih sponzora Svetskog prvensta u fudbalu 2018.

oznake modela su zbunjujuće. smatra se da je N bolje od A, a u stvari izgleda da to ne važi od 2018., pošto za tu godinu ne postoji N za dijagonale ispod 75" https://www.displayspecifications.com/en/brand/446e16
objašnjenje oznaka se može videti na http://en.tab-tv.com/?p=14190

hisense oznake modela.png

ULED je trenutno najbolje u ponudi ovog brenda. ULED modeli serija 8 i 9, iz 2018. godine, su QLED (piše u ovoj poruci u temi "Koji LCD TV?")

generalno, članovi ovog foruma su zadovoljni Hisense, tj. odnosom cena/kvalitet. takođe su zadovoljni i brzinom rada korisničkog interfejsa.

korisnički utisak H55N6600
test na benchmark za H55N5700 i H55N6600

Poslednja izmena:
verovatno nije došlo do dogovora. valjda će MAX (koji menja HBO Max) biti dostupan kada se bude pojavio u ovom delu sveta

Dobar dan svima.
U sred noći, dogodilo se to da me je probudilo treperenje lampice na Hisense televizoru, dok je bio isključen.
Odmah sam pokušala da upalim TV, i bez problema sam ga upalila. Nakon što sam ga isključila, lampica više nije treperila, sve je bilo ok.
No, sad ne mogu da se smirim dok ne saznam zbog čega se to dogodilo, da li neko zna? 🙂
Hvala unapred.

Dobar dan svima.
U sred noći, dogodilo se to da me je probudilo treperenje lampice na Hisense televizoru, dok je bio isključen.
Odmah sam pokušala da upalim TV, i bez problema sam ga upalila. Nakon što sam ga isključila, lampica više nije treperila, sve je bilo ok.
No, sad ne mogu da se smirim dok ne saznam zbog čega se to dogodilo, da li neko zna? 🙂
Hvala unapred.
Duhovi...

Da možda nisi spavala na daljincu pa slučajno pritisnula neke tastere?

Dobar dan svima.
Hvala unapred.
Kinezi nas posmatraju kroz lampice.Pogledaj izbliza mozda su instalirane kamerice.😉😳🥷

Sa AV foruma, radi za instalaciju stremia.

If you have debug on your tv, you can use it.
1. Open this page on your phone and select the app you want to install
2. Open hisense://debug on your tv
3. Copy data using remotenow from the website to your tv

4. Select 1080, click install
That's it!
If you don't have debug then you're out of luck. If you still have it, disable updates so they don't lock you out of it with the future updates!

Duhovi...

Da možda nisi spavala na daljincu pa slučajno pritisnula neke tastere?
Hahahahhahah, i ja sam pomislila da su neki duhovi, ali ponovilo se i sinoć u isto vreme, oko 3h.
Da ne radi neko automatsko ažuriranje u to vreme? 🙂
Kinezi nas posmatraju kroz lampice.Pogledaj izbliza mozda su instalirane kamerice.😉😳🥷
POV: Od večeras mi je televizor prekriven plahtama 🤣

U7QF. Nestajalo struje na kratko. TV nije prethodno bio uključen. Po dolasku struje, upalio se i TV.

Pozdrav svima, imam jedno pitanje, zapravo vise trazim savet, poucen dobrim iskustvom Hisense televizorom kojeg imam resih da kupim jos jedan za deciju sobu, pojavio se u Gigatronu 50A6BG za 39.999 RSD, pa reko ajde... Odem u Gigatron i trazim Tv kaze imaju samo jedan, taj u izlogu (on vec radi), pa ako hocu da mi spakuju, pregledam ga ja, fizicki izgleda odlicno(nov je), pitam koliko je radio tu, kaze mi prodavac 2-3 nedelje, stalno menjaju, velik je promet. Ajde, kupim ga ja, dodjem kuci, namestim drzac, okacim ga, upalim ga, povezem sve kablove, sve super, slika odlicna, setim se da ima da se vidi koliko je radio, udjem u podesavanja pronjuskam i nadjem da je radio 67 dana i 22 sata (odnosno nekih 1600sati). Sta sad da radim da ga zadrzim ili da trazim zamenu, navodno LED televizor je deklarisan na 100.000 sati ili ti 4166 dana, tako da ovih 67 dana nije nista, al opet... Sta bi vi radili?

Burazer kupio pre par dana u G, 58A7GQ. Vidim da im na sajtu stoji saobraznost 2 godine. Ima li svrhe probati registraciju za dodatne 3 godine garancije ili je ta promocija istekla?

Jel nije moguće instalirati move N go aplikaciju ili supernova ,na Hisense sa vida sistemom ?U store nema ..
I meni je trebalo move N go ali nema na vidaa os-u jos uvek, ima eon koji jako dobro radi.

Jedini spas da se kupi neki google tv box ili da se spoji na kompjuter

Sa AV foruma, radi za instalaciju stremia.

If you have debug on your tv, you can use it.
1. Open this page on your phone and select the app you want to install
2. Open hisense://debug on your tv
3. Copy data using remotenow from the website to your tv

4. Select 1080, click install
That's it!
If you don't have debug then you're out of luck. If you still have it, disable updates so they don't lock you out of it with the future updates!
Jel probao neko ovo a da mu radi? Meni sve instalira, učita adonove, sve sve, al kad pustim piše mi 'stream is not supported' i ispod stoji open in external player i ne mogu da kliknem ništa osim back na daljincu.

55u7qf u pitanju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno