HvalaHisense je bolja za grejanje, takodje isproban sistem na forumu sa mnogo korisnika ukljucujuci i mene.
Clivia je tek izasla i jos nije nikome odradila grejnu sezonu.
Da li ima Hisense Energy Pro X 18 btu i kakva je, jer umeju da kinezi da lose urade 18 tice kao midea exteme 18 btu a exteme 12btu extraHisense je bolja za grejanje, takodje isproban sistem na forumu sa mnogo korisnika ukljucujuci i mene.
Clivia je tek izasla i jos nije nikome odradila grejnu sezonu.
Taj model nema 18ku ali ima cini mi se ona expert smart, poprilicno dobraDa li ima Hisense Energy Pro X 18 btu i kakva je, jer umeju da kinezi da lose urade 18 tice kao midea exteme 18 btu a exteme 12btu extra
Hvala
Energy SE ima 18-cu, a sad kakva je ne znam. Nagovarao sam kumu da je kupi ali odolela je izazovu i uzela 12-cu 😂Da li ima Hisense Energy Pro X 18 btu i kakva je, jer umeju da kinezi da lose urade 18 tice kao midea exteme 18 btu a exteme 12btu extra
Hvala
Ta je slabija, 18ka vanjska je kao 12ka od energy pro x i nordic a expert smart ima oko 40kg cini mi se cak 44Energy SE ima 18-cu, a sad kakva je ne znam. Nagovarao sam kumu da je kupi ali odolela je izazovu i uzela 12-cu 😂
Jeste gledao sam pogresno napisane specifikacije, ali expert smart je i dalje za 5kg teži, mada obe su dobre na papiruEnergy Se 18-ka spoljna 39 kg
Energy pro plus/x/nordic 33 kg
Koliko ima expres smart 12 kilaJeste gledao sam pogresno napisane specifikacije, ali expert smart je i dalje za 5kg teži, mada obe su dobre na papiru
oko 30, ok je težinomKoliko ima expres smart 12 kila
Ja imam neku ponudu nju da uzmem za 40000 neznam dali je to ok cena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari