Šta je novo?

Hisense Energy Pro X Black 12K QH35XV3BG Klima uređaj ili GREE Comfort Clivia AI Black 12K Inverter klima uređaj koja je bolja za grejanje 35 m2?

Zeka obr

Zapažen
Učlanjen(a)
17.09.2024
Poena
2
Hisense Energy Pro X Black 12K QH35XV3BG Klima uređaj ili GREE Comfort Clivia AI Black 12K Inverter klima uređaj koja je bolja za grejanje 35 m2?

Hisense je bolja za grejanje, takodje isproban sistem na forumu sa mnogo korisnika ukljucujuci i mene.
Clivia je tek izasla i jos nije nikome odradila grejnu sezonu.

Hisense je bolja za grejanje, takodje isproban sistem na forumu sa mnogo korisnika ukljucujuci i mene.
Clivia je tek izasla i jos nije nikome odradila grejnu sezonu.
Da li ima Hisense Energy Pro X 18 btu i kakva je, jer umeju da kinezi da lose urade 18 tice kao midea exteme 18 btu a exteme 12btu extra

Hvala

Da li ima Hisense Energy Pro X 18 btu i kakva je, jer umeju da kinezi da lose urade 18 tice kao midea exteme 18 btu a exteme 12btu extra

Hvala
Energy SE ima 18-cu, a sad kakva je ne znam. Nagovarao sam kumu da je kupi ali odolela je izazovu i uzela 12-cu 😂

Energy Se 18-ka spoljna 39 kg
Energy pro plus/x/nordic 33 kg

Clivia je slabija serija od pomenute Hisense,vise je u klasi Gree Amber Pro

Sa Clivijom 18 grejem 60 kvadrata bez problema.Modulira na oko oko 700w

Evo prodje mesec dana kako se grejem na ovu klimu , utisci su pozitivni , mada videcemo pravo stanje kada stigne racun za struju . za sad aplikacija kaze :
Screenshot_20241202_134954.jpg

Nazad
Vrh Dno