Da li dostigne pa se izgasi ili radi non-stop?I meni prestalo da meri jutros od 9 nije se vratilo jos uvek
Ja sam nordic bacio na mucenje treba da izdrzi do sled nedelje kad stize 18tica. Nordic trenutno odrzava 80kv neizolovanih na 23c. do 12 uvece izgura bez defrosta a onda na svakih sat jadna odlazi u defrost do ujutru dok ne izadje iz minusa. bije 17-20kv dnevno sa sve defrostima. Ali drzi temp
Da li se cuje jako i da li krci?Unutrasnji ventilator prestane da duva, krilo ostane u polozaju (ne podize se) i on/off lampica na unutrasnjoj pocne da treperi, onda se napolju cuju neki razni zvukovi i jedan koji je grublji pri kraju i onda se opet pali i duva, jel ovo DEFROST ciklus ili?
Radi non stop danas sam je skinuo jer sutra na to mesto dolazi 18kmta a nju stavljam u dnevnu. A imao sam i sta da vidim kad sam je skinuo. gospoda ovlasceni serviser upreo crevo do zla boga pitanje je i kod mene dal zbog ovoga klima je trosila tolikoDa li dostigne pa se izgasi ili radi non-stop?
Da li se cuje jako i da li krci?
Neki profesionalac na baterije!gospoda ovlasceni serviser upreo crevo do zla boga pitanje je i kod mene dal zbog ovoga klima je trosila toliko
Sto je najgore hiseance ih preporucuje u Kragujevcu nasao broj kad dobio klimu. To su isti oni sto mi stavili nosace kratke do zida i kad sam im rekao da zamene prestali da se javljaju.Neki profesionalac na baterije!
Sto je najgore hiseance ih preporucuje u Kragujevcu nasao broj kad dobio klimu. To su isti oni sto mi stavili nosace kratke do zida i kad sam im rekao da zamene prestali da se javljaju.
Ne cuje se uopste jako, nista glasnije od medium fana na kom ne i koristim.Da li se cuje jako i da li krci?
Ja sam imao isti problem, donekle pomaze provjetravanje 3 puta dnevno širom prozori na 5 min ali kada zaredaju kiše nije pomagalo. Prestane kada pocnu klime raditi i po noci. Sada u prelaznom koristim odvlazivac i nema problemaJuce sam prvi put ceo dan pustio da radi klima. Stavio auto na fan. Dodajem slike potrosnje obe klime. Stavio 22 steoena bez ifeel to je 24 u sobama.
Pojavio mi se jedan problem u obe sobe kondenz ali samo u jednom cosku sobe verovatno najhladnijem spoljnjem.
Da li imate neko resenje tipa provetravanje 4 puta dnevno po 10 minuta, neko kaze ovlazivac vazduha, chat got kaze swing opcija na klimi. Neko kaze dodavanje izolacije ali s obzirom da je ovo stambena zgrada to je verovatno skupo i neizvodljivo. Tako da qko imate savete pomagajte.
Hvala, koji koristis odvlazivac ima neki hisense d12hw verovatno je okej.Ja sam imao isti problem, donekle pomaze provjetravanje 3 puta dnevno širom prozori na 5 min ali kada zaredaju kiše nije pomagalo. Prestane kada pocnu klime raditi i po noci. Sada u prelaznom koristim odvlazivac i nema problema
Daj ime tog servisa, pliz. Da znam da ih izbegavamSto je najgore hiseance ih preporucuje u Kragujevcu nasao broj kad dobio klimu. To su isti oni sto mi stavili nosace kratke do zida i kad sam im rekao da zamene prestali da se javljaju.
Mislio sam taj uzeti ali nadjem fujiair katana, iste specifikacije samo nema wifi, u bosni oko 60e jeftiniji. Koji god da uzmes posluzice dobroHvala, koji koristis odvlazivac ima neki hisense d12hw verovatno je okej.
Uspeo sam da resim provetravanjem 3 puta po 10 minuta i smanjenjem temperature tokom noci. I sada nema kondeza u tim uglovima. Probacu sa ovom rutinom pa ako ne bude radila posao uzecu i osvlazivac ali za sada radi.Mislio sam taj uzeti ali nadjem fujiair katana, iste specifikacije samo nema wifi, u bosni oko 60e jeftiniji. Koji god da uzmes posluzice dobro
prati vlaznost, na 60% i preko na duzi period se javlja pljesanUspeo sam da resim provetravanjem 3 puta po 10 minuta i smanjenjem temperature tokom noci. I sada nema kondeza u tim uglovima. Probacu sa ovom rutinom pa ako ne bude radila posao uzecu i osvlazivac ali za sada radi.
Uzeo u lidlu 3 ona meraca temperature i vlaznosti.
Inace ti lidlovi meraci ako je na klimi 20 oni pokazuju 19 a apliakcija pokazuje 22 tako da verujem da je broj na klimi i merac tacniji nego aplikacija.
Стави утичницу па измери потрошњу, апликација ти није меродавна. Изолација велику разлику прави код грејања на климу.Pogledajte prilog 466657
Meni je ovo FASCINANTNA potrosnja za sobu od 15 kvadrata, prethodnih dana kada je bilo hladno trosila je od 13-15kwh po aplikaciji, i nocas je bilo -2, -1 i ide minimum 1kw po satu od tad, cisto sumnjam da je klima neispravna sa obzirom da svaki put kada sam proverio duvao je topao ili mlak vazduh, fan je na 3 bio, i opet kazem, soba 15 kvadrata neizolovana, pvc, 2 spoljna zida i gore neizolovan tavan, 2 unutrasnja zida imaju po hladnu sobu iza i takodje ispod nje je hladna soba, ocekivao sam vecu potrosnju ali ovo je bas mnogo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari