bastovanovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.02.2015
- Poena
- 54
Pritisnem ja da se pomere levo, desno, sredina ali ne reaguje. Čuje se ton prihvatanja komande ali džaba. Da li neko ima sličan problem?Imas na daljinskom da pritisnes kako da idu.
Pritisnem ja da se pomere levo, desno, sredina ali ne reaguje. Čuje se ton prihvatanja komande ali džaba. Da li neko ima sličan problem?Imas na daljinskom da pritisnes kako da idu.
Ja imam Venting klimu i na daljinskom ima ta opcija za krilca levo desno i naravno nije radila. Zvao Steelsoft i covek mi lepo objasnio da je funkcija za samo neke modele, ne za moj. Moze rucno da se podesi. I ima jezicak na krilcima bas za podesavanje istih. Tako da prvo ti proveri dal tvoja podrzava tu opciju.Meni se krilca ne pomeraju u desno već su fiksirana na levu stranu. Jel mogu da reklamiram ovo?
ovaj model ima ugradjen motoric za levo desno tako da nije do togaJa imam Venting klimu i na daljinskom ima ta opcija za krilca levo desno i naravno nije radila. Zvao Steelsoft i covek mi lepo objasnio da je funkcija za samo neke modele, ne za moj. Moze rucno da se podesi. I ima jezicak na krilcima bas za podesavanje istih. Tako da prvo ti proveri dal tvoja podrzava tu opciju.
Dobro ti je rekao, na jeftinijim venting klimama imas onaj jezicak na krilcima koji rukom pomeras.Ja imam Venting klimu i na daljinskom ima ta opcija za krilca levo desno i naravno nije radila. Zvao Steelsoft i covek mi lepo objasnio da je funkcija za samo neke modele, ne za moj. Moze rucno da se podesi. I ima jezicak na krilcima bas za podesavanje istih. Tako da prvo ti proveri dal tvoja podrzava tu opciju.
Pozdrav svima,Vidim da je Energy pro X vec stigao kod nas. Interesuje me da li ga je neko već kupio i kakva su iskustva?
Nije, zato i koristim iskljucivo aplikaciju preko koje sve radim. krastavac. Daljinski je ocigledno samo za najosnovnije stvariDal je realno da na ovoj klimi nije moguće zadati postavke na daljinskom upravljaču pre nego što se klima upali već se postavke mogu menjati tek nakon što se upali klima?? To je prva klima koju sam video da tako funkcioniše i to je baš loše. Ne znam zašto je tako urađeno?
Pokusacu sa fanom, nije mi palo na pamet. HvalaI kod mene je krckala plastika malo prva dva dana,sad se više ne čuje uopšte.Ma i kod mene hladi kao zmaj 70 kvadrata a ne troši ništa skoro.Ne znam koliko je realna ta potrošnja preko aplikacije.Kod mene ništa nije izolovano.Upalio sam je 18-tog popodne oko 4 sata,temp je bila negde oko 36-37 nisam siguran.Roknem fan na high i na 26 stepeni i onda za sat vremena upalim eco i održava mi lepo temperaturu,prezadovoljan.Videcemo kako će se pokazati na grejanju.
Ima li u specifikacijama koliki je protok vazduha u m3/h na quiet brzini na hlađenju je obično manji protok nego na grejanju.Mene privlači nivo buke na quiet 18db, neverovatno, po specifikacijama definitivno najtisa klima, ni mica ni fujitsu ne idu ispod 19db
Prakticno bi trebalo da je nečujna
Uskoro je uzimam nadam se 😀
Ima ih dosta,ali Hisense preporucuje za Beograd BeoVat,oni su meni ugradili klimu.Pozdrav. Kupio sam klimu iz naslova u Gt. Trebalo bi da stigne od nedelje. Imate li preporuku za neki ovlasceni i dobar servis za ugradnju. Teritorija Beograda. Moze i pp.
Ja sam cuo da je hitacijev a ne tosibin i isti je kod sva tri modela.Pročitao sam da neki Hisense modeli koriste Toshiba kompresor.
Koji kompresor ima Hisense Energy pro X?
Koji kompresor ima Hisense Energy Pro plus?
Koji kompresor ima Hisense Energy Nordic?
Planiram da kupujem dve klima za hladjenje i grejanje ?
Koji bi preporučili za mene?
Da li pro X bolji od pro plus ili Nordic?
Planiram da Grejem 70 kvadrat metar kuća.
normalno je to kod ove klime, tako se cuje kompresor na odredjenim frekvencijama radaPre 3 dana mi instalirana Energy Pro X Black 12ica. Super hladi, ali imam problem sa spoljnom jedinicom. S vremena na vreme se cuje neko pistanje, zvizdukanje koje cujem cak i unutra (spoljna je na terasi). Da li ovo moze biti posledica lose ugradnje ili neki drugi problem?
Ja sam cuo da je hitacijev a ne tosibin i isti je kod sva tri modela.
Da i to sam pročitao negde u forumu. I da je kompanija Hitachi već godinama sarađuje sa Hisensom.
Ali pošto u forumu postoji i majstori koji se možda bavi sa servisiranjem klimom ostavio sam pitanje.
Ali hvala ti odgovor.
Mislim ovi klime sve su identični po specifikacija. Jedino nisam našao razlike osim dizajn unutrašnjih jedinice.
Kod svet klima u Subotici. Majstori su preporučili Energy Nordic, ali dosta negativni iskustvo sam pročitao o ovaj model. Ima bugova sa softverom i senzor koji meri temperaturu u sobi je loš. Da li su ovo ispravili kod Pro X?
Znaju da piste al uglavnom kad rade na max ako planiras da se grejes videces retko ce da ti se cuje osim ako je nisi stavio u preveliku prostoriju pa ce klima konstatno da radi na max. Kod hladjena ljudi mnogo grese misle da trebaju da stave na 18-20 kada je napolju 35+ i naravno klima ce da radi na max a tesko da moze da spusti na tu temp. Imam ja jednog kolegu na poslu ne mogu vec mesecima da mu objasnim da klima ne treba da ide na 18 stepeni u kancelarijiPre 3 dana mi instalirana Energy Pro X Black 12ica. Super hladi, ali imam problem sa spoljnom jedinicom. S vremena na vreme se cuje neko pistanje, zvizdukanje koje cujem cak i unutra (spoljna je na terasi). Da li ovo moze biti posledica lose ugradnje ili neki drugi problem?
To su ograničenja za eco mode, imaš sve u uputstvu.Na mom modelu Wings funkcionise ako nije uperen daljinski....
Kada drzim QUIET tipku 5 sekundi izbacuje mi neke procente na ekranu od daljinskog, 75%, 55%, 35%....sta je to, nema u uputama.
Ma jok, ja je stavljam na 25 i pisti par minuta pa stane, i tako u krug. Ponekad i ne pisti, nema nekih pravilaZnaju da piste al uglavnom kad rade na max ako planiras da se grejes videces retko ce da ti se cuje osim ako je nisi stavio u preveliku prostoriju pa ce klima konstatno da radi na max. Kod hladjena ljudi mnogo grese misle da trebaju da stave na 18-20 kada je napolju 35+ i naravno klima ce da radi na max a tesko da moze da spusti na tu temp. Imam ja jednog kolegu na poslu ne mogu vec mesecima da mu objasnim da klima ne treba da ide na 18 stepeni u kancelariji
U Energy Pro Plus, Nordic, X, nalaze se GMCC kompresori, kao i u svim ostalim Hisense klima uređajima kapaciteta 3,5 kWPa da. Video sam i ja ovaj video. Ali mislio sam da je drugačije je kompresor zbog zahtevu našu tržištu.Drugačije su potrebi itd.
Koji kompresori su u klimama ostalih kapacitetaU Energy Pro Plus, Nordic, X, nalaze se GMCC kompresori, kao i u svim ostalim Hisense klima uređajima kapaciteta 3,5 kW
Veruj mi na najtisem rezimu je prakticno necujna, cak i sledeca dva su veoma tiha, nakon toga se pojacava buka ali realno nista strasno
Pokusacu sa fanom, nije mi palo na pamet. H
Uzela sam skoro klimu, samo je bela. Primetila sam da kada greje, stalno pucketa i tihi rad nije bas toliko necujan, za razliku kad je u režimu hladjenja, tad nit se čuje nit pucketa. Jel to tako treba? Hvala na odgovoruOdlicna klima ,brzo hladi, imam je par dana kad se postavi na tiho imas utisak da unutrasnja jedinica ne radi ,nema puckanja plastike
Javljaj utiske u vezi grejanja. Ja planiram da kupim ovu klimu prevashodno za grejanje dnevnog boravka od 26m2.Počelo je malo da se greje da vidimo kako radi..Bila je upaljena 2 dana,temperatura spolja je preko dana bila oko 11-13 stepeni a preko noći oko 9 stepeni.Klima je bila podešena na 26 stepeni i grejala je 35 kvadrata bez izolacije.Dnevnu sobu 20 kvadrata i spavaću 15 kvadrata kroz otvor vrata na koji direktno duva.Održavala je temperaturu konstantno na 26 u dnevnoj a u spavaćoj je bilo 24.5 (bar tako kažu termometri sa aliexpresa).U pitanju je prizemna kuća samo sa PVC prozorima bez ikakve dodatne izolacije.Znam da ovo nije još prava zima ali za sada sam prezadovoljan kako radi,nadam se da će tako raditi i kad bude došao minus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari