Eksperimentisao sam malo ovih dana sa temperaturama i zakljucio sam da je ifeel obavezan za vece prostorije a pogotovo neizolovane koje imaju velike toplotne gubitke, u mom slucaju je soba od 15 kvadrata sa pvc stolarijom i 10cm stiropor na tavanu, drugi sprat 2 spoljna zida, ispod i okolo su sve hladne sobe u kojima je 6-7-8 stepeni, i na ovaj prostor kada je napolju -6 uvece kao sad, potrosnja na aplikaciji je oko 13kw jer su toplotni gubitci veliki, a mogu da zamislim kako je kod nekih koji imaju dosta vecu kvadraturu i vise prostorija
Ohladila se soba na 11 stepeni i uvece ukljucih klimu na 26 stepeni bez ifeel, kada sam ustao bilo je 20-21 ne jer nema snage kao sto neki pricaju vec zbog senzora koji ne radi kako treba, zatim ista prica sutra gde je napolju bilo -6 isto i vedro nebo, znaci nije neka preterana vlaga, ukljucim ifeel na 24 i stavim daljinski na sto sa strane gde klima ne duva direkt u daljinski i klima krene da duva vreo vazduh cak i po toj hladnoci, sto me je iskreno iznenadilo i postigla je tih 24 stepena sa 11 za neka 2 ipo sata, u DF je isla na nekih 40min i on traje oko 8-9 minuta