style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
Da vidimo grafikon kako radiPa vu bas da vam kazem intervale. I koliko traje defrost.
Da vidimo grafikon kako radiPa vu bas da vam kazem intervale. I koliko traje defrost.
Hvala na savetima,auuuuu problem je rešen isključivanjem opcije I FEELVox ili njegova klima ta pro x u njegovom prostoru je nebo i zemlja,vox trosi maltene duplo,provereno,znaci pricam za isti prostor a ne sa ili bez izolacije.
Meni je vox u dnevnoj 26 kv a u sobi 24 kv sam uzeo aeri,i razlika je skoro dupla,ista kuca sve isto cak u dnevnoj manje spoljnih zidova a aeri trosi skoro duplo manje,juce vox 22kwh a aeri 13kwh,zato znam sta pricam,ono sto ne znam ja cutim😀
Verovatno ti slabe baterije pa ne salje senzoru lepo i klima radila na max da zagrejeHvala na savetima,auuuuu problem je rešen isključivanjem opcije I FEELevo večeras potrošnja fantastičnaaaa,za 20 sati rada,potrošila 6,5 kwh
.Juče u isto vreme za 20 sati rada potrošila 21 kwh
![]()
KLIMAAAA JE VAISTINU FANTAZIJAAAA
![]()
Ko bi reko tolika razlika samo zbog ifeel 😂Hvala na savetima,auuuuu problem je rešen isključivanjem opcije I FEELevo večeras potrošnja fantastičnaaaa,za 20 sati rada,potrošila 6,5 kwh
.Juče u isto vreme za 20 sati rada potrošila 21 kwh
![]()
KLIMAAAA JE VAISTINU FANTAZIJAAAA
![]()
Koja kvadratura, izolacija, stolarija?Nov sam pa vas molim za pomoc
HISENSE Energy Pro X 12K QH35XV3AG kupljena 18.12.2024
Problem je oko temperature moram da je drzim na 27 28 da bi postigla 24 25 stepeni retko ulazi u stanje postignute temperature odrzavanja.Kad ujutru izluftiram i spadne temperatura duva prijatan topao vazduh neko vreme ali nikad ne dodje do 25 stepeni.Ako namestim 25 unutra bude 24 i duvka poluhladnjikav vazduh koji nije prijatan kad duva u mene kad namestim 28 ili 30 postigne maksimum 26stepeni u prostoriji.Daljinski radi jedino ako uperim u njega ovako sa zida ili stola ne reaguje.Njihovi majstori bili narucili nov daljinski i hteli da menjaju elektroniku za nju nisam dozvolio da cackaju po klimi koja nema mesec dana.Dali jos neko ima problem.Hvala
32 kvadrata izolacija stara gradnja dva puta red cigli 24×24 pvc.Kao i daljinski morao bi u visinu klime da ga postavim da bi mogao da koristim funkciju pracenja jel na zidu je montiran i ne reaguje na stolu takodje ne reagujeKoja kvadratura, izolacija, stolarija?
Ukljuci ifeel i stavi daljinski negde gde sedis ili gde bi ti ta temperatura odgovarala i obavezno okreni daljinski tako da je uperen u klimu, moze ta klima da zagreje taj prostor komotno, sa ifeel klima gleda temperaturu sa senzora koji je u daljinskom, meni stoji na stolu i samo ga okrenem da gleda u klimu i radi odlicno, drzim na 24 i tako je odlicno.Ovo je stan nije kuca debljina zidova 48 cm 2 reda cigli po 24cm sa vox invertorskom klimom nabijao sam 28 stepeni iznad mene se isto greje komsije
Trošiće malo više struje ako ventilator radi na slabijim brzinama.Meni su ugradili njihovi majstori klimu ovlasceni to jes hisense servis sad kad su bili gledali daljinski preko kamere baca svetlo kad ono na diode baca svetlo i bez kamere jedi no me mozda zeza sto su plafoni 3.25.Ali daljinski definitivno lose radi namestim tajmer stavim na sto i on ne ugasiprobam direktno ispod klime i tad iz drugog ili treceg puta odreaguje.Narucili su novi daljinski orgilnalni pa da probam
Ako mogu jos jedno pitanje ja drzim na najmanjoj brzini na ostalim mi smeta kad odrzava vazduh nije prijarno hladnjikavjel to ok
Isto sto i defrost samo zesce, zaledi unutrasnju i otopi i navodno povuce s vidom prašinu. Isprobano nista ne ocisti kod ove klimePozdrav ljudi. Cackam nesto klimu i videh da daljinski ima opciju Clean. Jasno mi je da je to ciscenje ali sta se tacno desava kada kliknem to dugme, koliko traje to ciscenje? Da li ce da curi neka vuda iz klime? Odmah ispod nje mi je kauc pa ne bih da zaserem nesto 🤣
A gde kaplje ta voda iz unutrasnje?Isto sto i defrost samo zesce, zaledi unutrasnju i otopi i navodno povuce s vidom prašinu. Isprobano nista ne ocisti kod ove klime![]()
Iz unutrašnje jedinice ide crevom napolje. Klima uvek "proizvodi" vodu, izgleda da nisi to znao.A gde kaplje ta voda iz unutrasnje?
Da, isto tako na hladjenju voda non stop kaplje iz unutrasnje van a tokom grijanja mozda malo tokom defrostaIz unutrašnje jedinice ide crevom napolje. Klima uvek "proizvodi" vodu, izgleda da nisi to znao.
To sam znao, ali mislio sam da je ovaj Clean neki poseban program pa sam pomislio da ce da krene da mi kaplje kroz krilca od klime na glavu 🤣 da li da izvadim filtere dok radi Clean?Iz unutrašnje jedinice ide crevom napolje. Klima uvek "proizvodi" vodu, izgleda da nisi to znao.
A sto podesena na 27c? Klima se napinje bezveze i trosi! Kad vec ne moze i 24c da postigne...Podesena je na 27, u sobi je 23.5 (mereno na digitalnom termometru na visini od nekih 1.8m), na aplikaciji pise da je u sobi 29.
Soba ima oko 27 kvadrata, sa jednim spoljnim zidom od bloka i stiroporom od 5cm, ostali unutrasnji takodje od bloka ka negrejanim prostorijama. Odozgo je betonska ploca i tavan.
Da, isto tako na hladjenju voda non stop kaplje iz unutrasnje van a tokom grijanja mozda malo tokom defrostaIz unutrašnje jedinice ide crevom napolje. Klima uvek "proizvodi" vodu, izgleda da nisi to znao.
I ventilator nadam se da nije na autoA sto podesena na 27c? Klima se napinje bezveze i trosi! Kad vec ne moze i 24c da postigne...
Sto se aplikacije tice tamo moze i 35c da pise
Spusti je na 23-24c i potrosnja ce biti manja... Ako masi klima za 2c onda ides na 22c da dobijes 24c
najgora ti je najmanja ili auto. Za ovu klimu 3-4 crtice bar i 23 stepena i grije kao luda (osim ako je ne drzite u ogromnoj kvadraturi i u losoj izolaciji)Ova klima definitivno lazira temperaturu da bih imao 25 stepeni moram da namestim 27 ili 28 na daljinskom kad namestim na daljinskom pracenje daljinski pokazuje manju temperaturu i onda tek ide bas topao vazduh dok ne zagreje.Meni radi na najmanjoj brzini imate li predlog koja je najbolja brzina ventilatora za nju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari