Šta je novo?

Hisense easy smart 18K CA50XS1A

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
945
Naručio sam klimu iz naslova na ananasu, 53 hiljade sa dostavom. Kada se klikne na specifikcije otvara se link za CA50XS1AG HSN. Klima se uzima prvenstveno za potrebe grejanja prostorije od 20 + 10 kvadrata (ne postoje vrata između te dve prostorije, srednje izolovano). Trenutno ovaj prostor grejem Mideom MSR 12HRDN1 i pri spoljnoj temperaturi od 9 stepeni, setovanoj temperaturi 23 stepena, temperatura u prostoriji varira od 22.5 stepena do 23.5 stepena. Konkretno me interesuje kakva je ova klima za potrebe grejanja prvenstveno na nižim temperaturama oko nule kao i kakva je u odnosu na 18ice Vivah Aeri+ i TCL TPG313IAH koje bi me izašle oko 10 hiljada više, da li se isplti doplatiti za jednu od ove dve ili je i Hisense dobar izbor.

Ako si je već naručio sad da ljudi pišu iskustva sa drugim modelima ne znam šta bi značilo jer si već napravio izbor. Taj TCL mislim da niko na forumu nema u 18btu varijanti.

Pa dostava je za 7-8 dana, uzeo sam jer je dobra cena i solidne karakteristike, ali ako iskrsne nek od ove dve na akciji lako ću ovu klimu da otkažem i da naručim drugu.

Otkazana ova iz naslova i narucena HISENSE KB50XS1E, za istu cenu kao prethodna ima jos i grejac tacne spoljne jedinice. Da li za ostvarenje dodatne garancije od 3 godine (2+3) klimu treba da ugradi ovlasceni servis ili ne ?

Al od svih klima, Hisense.. Toliko ljudi se žali pa jesi li makar pročitao ijednu temu za Hisense uređaje. I što 18k u 20/30m2 pobogu?

Čitao sam, i mišljenja su podeljena, kao i za većinu jeftinijih brendova, neko hvali neko kudi. Elem, pored ovih 20+10 kvadrata imam jođ jednu prostoriju od 20 kvadrata koja se prirodno nadovezuje na ovu prostorije u kojoj je klima, pa planiram i nju da grejem noću.

Zdravo svima. Ja nisam toliko aktivan na forumu. I meni treba 18 inverter iskljucivo za hladjenje gornjeg sprata. Takodje gledam neku povoljniju oko 50k posto svaka hladi ok grejanje vec druga prica,tu je izbor tesla i sad ima ova hisense na ananasu. Da li moze neko da mi da preporuku za neki model?

Zdravo svima. Ja nisam toliko aktivan na forumu. I meni treba 18 inverter iskljucivo za hladjenje gornjeg sprata. Takodje gledam neku povoljniju oko 50k posto svaka hladi ok grejanje vec druga prica,tu je izbor tesla i sad ima ova hisense na ananasu. Da li moze neko da mi da preporuku za neki model?
Bilo koja TCL 18k ili Tesla, isto mu dođe samo treba model da pocinje sa TT.

Nazad
Vrh Dno