Šta je novo?

HIS 9700 np/ SAPPHIRE 9700 np testovi....

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Da li bi neko bio dobar da navede par linkova ka testovima doticnih (ne onih Pro) jer ja nisam pronasao bog zna sta a zivo me zanima kakve su :!:
Isto tako ako neko ima licno iskustvo..... :D neka ga napise
Unapred HVALA!

HIS je bolji u svakom slucaju. Sto, jel imas neku kombinaciju za kupovinu???
Zanimalo bi me bas mnogo ako imas!

Pozdrav

Pa ustvari imam! Ali me zanima koja je bolja, tj. da neko ko je imao licno iskustvo kaze sta misli i da, ako zna, da neke linkove ka testovima doticnih..
Za kombinaciju oko nabavke cu da ti javim!

Potrazi na google-u. Ima brdo testova. Jedino sto je za HIS vecina na nemackom, ali se rezultati vide u tabelama ili koristi altavista-in prevodioc.

Pozdrav

P.S. Ajde mi javi sto pre za tu kombinaciju molim te. Makar ono sto ti trenutno znas u vezi toga.

E da, nema sta da razmisljas oko toga. Raspitivao sam se kod bas mnogo ljudi koji su imali doticne kartice i po svima je HIS dosta bolji, a i po testovima "pro" verzija na netu, posto testova "non-pro" verzija nema bas mnogo, ali one su svejedno vrlo slicne.

Ne moras da se cimas da mi javljas za neku od tih kartica. Uspeo sam da nabavim nesto mnogo bolje.

Aj nek je sa srecom!
Javi kakav je HIS kada ga uzmes na PM, bas me zanima! Ja vec racunam kao da si uzeo HIS ;) .

Pozdrav

Black RIder je napisao(la):
Aj nek je sa srecom!
Javi kakav je HIS kada ga uzmes na PM, bas me zanima! Ja vec racunam kao da si uzeo HIS ;) .

Pozdrav
Ne moj da me drzis u neizvesnosti. Sta si ti nabavio, kakva je sema ako tek nabavljas i tako to! Share the information! :)

Najverovatnije cu nabaviti Tyan 9700 Pro :twisted: (najbolja 9700 Pro kartica) preko Malog Hobita. On ima neke kombinacije za nabavljanje iz inostranstva sa sve garancijom pa ako te zanima mozes da mu posaljes PM. Tyan je najskuplji ali imas da narucis sve 9700 Pro karte(maltene sve).... Sve u svemu, kontaktiraj ga!

Pozdrav :wave;

Nazad
Vrh Dno