zilet
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.01.2001
- Poena
- 619
Uzeo sam polovan mobilni ali sa josh jedno 8 meseci garancije koja je totalno uredna sa dva potpisa i sve to.. E pa sada imam nekih problema sa njime i ja otvorim garanciju da vidim gde je ta firma kada provalim da na njoj ladno nema niti broj telefona niti adresa!!
E sad problem je shto sam ja obrisao telefon ovog tipa od koga sam uzeo mobilni. Na garanciji postoji njegovo ime ali opet nemam njegov telefon a fiksni teelfon se ne vodi na njega
A Marica ima jako puno u Beogradu
E sad pokushao sam da trazim firmu preko telekom.yu ali ochigledno nisu registrovani kao frima jer ih nema..
E paa rekoh mozda bi neko mogao sluchajno da zna telefon ili gde se nalazi ova firma pa da mi pomogne da ostvarim svoje pravo na garanciju
Pls... Jako je hitno..
Firma se zove "NL Pro" i trebalo bi da je negde na Mirijevu!
HILFEE...!!
E sad problem je shto sam ja obrisao telefon ovog tipa od koga sam uzeo mobilni. Na garanciji postoji njegovo ime ali opet nemam njegov telefon a fiksni teelfon se ne vodi na njega
E sad pokushao sam da trazim firmu preko telekom.yu ali ochigledno nisu registrovani kao frima jer ih nema..
E paa rekoh mozda bi neko mogao sluchajno da zna telefon ili gde se nalazi ova firma pa da mi pomogne da ostvarim svoje pravo na garanciju
Pls... Jako je hitno..
Firma se zove "NL Pro" i trebalo bi da je negde na Mirijevu!
HILFEE...!!