Šta je novo?

High pitched noise

Poslednja izmena:
Sve si mi dao, samo mi taj sajt ne dade :D

P.S. kako da znam da li je BAS 4+1? Ajde tu je lako, ali ako ima recimo 9 choke-a oko cpu slota? Nikako ne mogu da znam da li je to 8+1 (pa da bude TRUE 8) ili su TRUE recimo 6 ili 4 a ostatak je za ukras, da zamaze oci...
Dobro, svuda moze da bude i +2 umesto +1 ali cisto radi poredjenja je ovaj primer gore.

Poslednja izmena:
ma idi... u sarenom sam ludilu evo linka.

a, sto se tice broja faza, ako bas ne verujes zvanicnim informacijama, posto jednostavno brojanje choke-ova ne radi posao(jer nesto moze da ide zamemoriju, a nije uvek na istom mestu), jedini(siguran) nacin jeste da okrenes zadnju stranu ploce(onu na kojoj je lemljeno, te da odatle krenes i izbrojis veze koje se spajaju i idu za cpu/memaru. premda, ponekad su veze jaaako nezgodne za razlikovanje, pa je tad jedino resenje- unimer. link

Ja sam cvilenje mog napajanja resio tako sto sam za nijansu promenio klok procesora, i od tad, da kucnem u drvo, TISINA!

Mada, da se odmah ogradim, primetio sam da cvilenje nestaje kad opteretim procesor, a ne pojavljuje se tada kao tebi.. Podigao sam mu mnozilac i od tad nista..

Nazad
Vrh Dno