Šta je novo?

high definition kamerman

Worf

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
619
Stvarno ne znam gde ovo da stavim pa cu probati ovde...
Ima li negde da se nadje neko da snima svadbe ali ne kao sto sad rade da mi snime 5 sati na 2 DVD-a i da izgleda bezveze, nego da to odrade profesionalno sa nekom HD kamerom. Ne razumem se bas u to ali nadam se da znate na sta mislim.... da snimak ima vecu rezoluciju nego klasican DVD. Koje kamere to mogu da snimaju i dal ima neko da se bavi bas snimanjem svadbi u tom formatu. Hvala unapred i izvinjavam se ako sam pogresio sobu.

Sve je moguce samo je pitanje da li hoces da izdvojis toliko novca...

tesko da se neko bas bavi profesionalno snimanjem svadbi u hd rez.. mislim da pored tebe ima jos par entuzijasta koji bi to hteli... :) al kao sto rece covek moze se sve srediti, pa i red da iznajmis :D

reci koji ti je budzet pa da predlozimo... :)

Nemoj da previse obracas paznju na snimanje svadbe. Ko ce to da gleda. Moju svadbu je zena gledala prvih pola sata i to odmah posle svadbe. Niko drugi nikada nije bacio pogled na to.

Moju svadbu je jedno 30 ljudi gledalo a ima ukupno 6h snimaka (za svadbu koja je trajala od 5 do 1) |))
Ja sam licno odgledao 15 minuta ukupno i to kad sam prepakivao u divx, da ustedim dvd-ove...

Ako ces hd, onda dogovori da ti da kasete, a posle ih sam prebacuj/montiraj i ostale radosti... ja i ove sto znam da snimaju sa hd kamerama na kraju odrade montiranje na dvd i daju dvd (ili neki jos i vhs), tako da je svejedno cime je snimano..

^ Pa zato chovek i trazi nekoga ko ce mu isporuchiti montirani HD i gde snimak nece trajati duze od sat-sat i po. A niko ne gleda snimke sa svadbe jer to danas radi svako, samo da zna da stisne REC.

Ako ces hd, onda dogovori da ti da kasete, a posle ih sam prebacuj/montiraj i ostale radosti... ja i ove sto znam da snimaju sa hd kamerama na kraju odrade montiranje na dvd i daju dvd (ili neki jos i vhs), tako da je svejedno cime je snimano..

Pa to je mnogo debilno, ako daju u dvd formatu. Da bi to imalo smisla, najbolje da narezu m2t captureovane zapise na nekoliko DVD DL-a.

P.s. evo ja se nudim da snimam svadbu u HD :D

Vrh Dno