Šta je novo?

High budget Crimsonland

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Da li se neko seca Crimsonland igre?
Top down shooter sa dobrim humorom gde je cilj bio ubiti sve vanzemaljce koji se stvore tog nivoa ili pak preziveti sto duze.
Levelovanje se radi pomocu Perk Sistema koji je super uradjen.

Postoji li neka moderna varijanta ovog, a da je vredna igranja?

Nation Red, ima manje vise identican perk sistem i moze vise ljudi da igra u coop-u.
Ako hoces FPS verziju onda Painkiller: Redemption :d

Neizmerno ti hvala drkrngr za Nation Red.

Da, takodje preporuke za Nation red!!

Znaci trebalo mi je godinu dana da se setim Crimsonlanda, i sad provalim da ne radi na Win 7. Jel ima neka verzija koja fercera na istom?

Meni radi na Win 7 64bit, neka 1.9.8 verzija.
Odigrao sam je u prozoru zbog rezolucije ,par nedelja unazad.
Salji PM ako ti treba.

I ajde, nije slicno ali mozda nekome se svidi, meni je pruzila sasvim dobrih ~4 sata igre.
Zombie Driver
http://www.youtube.com/watch?v=V-VlxsNCnjs

PS: Mogu mitraljezi da se nakace na taxi :D i onda pored gazenja je ok.

I jos sam se setio ovog, nije losa igra (mada dvojka je malo krsh), plus ovo je 6 godina stara igra.
Alien Shooter
http://www.youtube.com/watch?v=PY3H2f4jv7c

Nista to stvarno nema slican osecaj crimsonlandu, probao sam sve igre sto ste nabrojali, nation red je kao najbliza, ali je smece sporo monotono u odnosu na crimsonland.
Nemoguce da bash niko nije napravio nesto dovoljno slicno na PC-u? Mozda iOS?

Moram priznati da sam dosao do slicnog zakljucka, ali onda sam sve ove alternative prestao da gledam na taj nacin, vec sam krenuo da ih gledam kao posebne igre i to mi je umnogome popravilo utisak.

Obavezno probaj i F2P co-op igru Alien Swarm koja je besplatna na Steam-u. Jos jedna preporuka za Shadowgrounds serijal.

Poslednja izmena:
Meni radi na Win 7 64bit, neka 1.9.8 verzija.
Odigrao sam je u prozoru zbog rezolucije ,par nedelja unazad.
Salji PM ako ti treba.

Nasao sam tu verziju i radi, ali nema typo shooter mod-a (ono kada kucas imena da ubijes aliene). Kako se to bese otkljucava?

Kod mene radi, mada ja sam prvo presao Quest deo na Normal a posle mislim da se to otkljucava.

Jedan Shadowgrounds sam igrao , nisam znao da ih ima vise :). Jako mi se svidelo sto ima vise razlicitih karaktera i svaki ima neke specializacije.

Nasao sam tu verziju i radi, ali nema typo shooter mod-a (ono kada kucas imena da ubijes aliene). Kako se to bese otkljucava?

Mogu da ti potvrdim da moras prvo preci Quest na Normal.

Inace kako vi prelazite teze misije od Quest Hardcore? Ja bez Ion Canon i eventualno Ion Shotgun ne mogu nikako da prezivim. Mozda eventualno sa onim zracnim pistoljcicem koji se nikad ne repetira.

Davno sam uspeo da predjem na Hardcore, i taktika mi je da dobijem Bonus Magnet i Telekinetic sto pre i onda moze i sa bilo kojom vrstom Shotgun oruzija samo skupljas bonuse i rasturas sa onim plamenom, ako padne 1. Ion Canon onda malo drukcije idu perkovi.

Fala vam na informaciji. Taman da predjem onda na normal quest, cim dograbim vremena.
U principu mi je type shooter mod zanimljiv, jer mozete da vezbate kucanje :)

Ma ovo je nista u odnosu na Typing of the Dead. To moze i u multiju na Dreamcast-u, odnosno preko LAN-a na PC-u.

Nazad
Vrh Dno