Šta je novo?

Hidden Object Games I Three In A Row. Gde?

gsrki17

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2007
Poena
309
Veliki pozdrav svima i sve najbolje.
Gde na netu besplatno (tj. free) mogu da se nadju logicke igre? Najvise bi me zanimale igre sa trazenjem predmeta (ja mislim da englezi to zovu hidden object game) i one igre gde treba kuglice iste boje dovesti u u isti red i one nestanu i tako se npr oslobadjaju predmeti (ja mislim da je to three in a row)? Unapred hvala

Ili Gde Se Takve Igre Mogu Kupiti, Ako Mogu Da Se Kupe U Beogradu?

http://www.paprikari.com/

Prve tri su mi se naročito svidele i mislim da spadaju među bolje u žanru. Warez verzije možeš naći na raznim mestima a ako želiš da platiš to uradi direktno preko njihovog sajta. Inače bi bilo lepo da podržiš naše programere ako imaš želju i novca.

Što se tiče drugog tipa igara pretpostavljam da misliš na Bejeweled i klonove. Naravno preporuka za Bejeweled koji je na zvaničnom sajtu pre nedelju dana ili možda nešto više bio dostupan za free download. Od tog tipa igara bih ti preporučio Puzzle Quest 2. Njega možeš na više mesta, jedno od njih je Steam ali bih ti preporučio da potražiš da li ima povoljnije.

Re

A Ima li u nekoj prodavnici u Bgd-u da se kupe takve igre posto nemam mogucnost placanja preko interneta tj trebalo bi da cekam da do nas dodje paypal?

Koliko je meni poznato takve igre dolaze u formi digitalnog daunloada i veoma retko u kutijama. U Gamesu nemaju a ako oni nemaju teško da imaju drugi domaći prodavci igara.

Ne treba ti Paypal za plaćanje preko Steam-a.

Ako nisi gadljiv na 'kupovinu' tu je uvek Google. Pretragu vršiš sa nazivom onoga što ti treba i lokacijom gde bi se to moglo naći (znaš ona poznata mesta na netu ;)). Poslao bih ti linkove na PM ali bih prvo morao da ih probam i istestiram na viruse a za to jednostavno nemam vremena.

Nazad
Vrh Dno