Šta je novo?

hidden & Dangerous 2 utisci !!

Po mom skromnom misljenju- jedna od najboljih ove godine!
Ako je dobro proucis i automatizujes komande, igraj je na tezem nivou kao kampanju i bice bolja od Mafije, svog predhodnika...

U svakom slucaju - ugodno iznenadjenje...

chekaj bre kakve veze ova igra ima sa mafijom (koja mi je totalno plitka)

Pa mafija se odigravala 1933-38, dok je H&D2 smesten 1941-44.

Prosto, zar ne :d

Pa ima veze jer je isti "engine" Mafija / Vietcong / H&D2... tj. isti tim je radio.
Sa radnjom - naravno da nema veze! Mislio sam da kao "gameri" toliko znate...

Da li je u H&D 2 grafika ruzna kao i u Mafiji, ili su malo doterali engine?

G!!! je napisao(la):
chekaj bre kakve veze ova igra ima sa mafijom (koja mi je totalno plitka)
Pa pošto je rekao da mu je ovo najbolja igra godine, pod rečju "pedhodnik" je mislio verovatno najbolju igru prošle godine, odnosno mafiju po njemu(a i mnogima)...

Grafika u Mafii ruzna? Mozda na c-b monitoru i recimo i740 :d .Mafia plitka... dosadna ili sta vec? Pa to je jedna od najsarmantnije odradjenih igara za PC prosle godine (stereotipna ali interesantana prica, odlicna atmosfera koju upotpunjuje dobro uklopljena muzika...). Ma chesi su zakon... chehinje pogotovo :eye:

sh'a znam... meni je mafija dosadna 🙂 a grafika u vietcongu me nije odushevila preterano (mada mi je igra totalno ok, i vishe od toga)... i shta sad kao gamer treba da znam sve izdavache svih igara koje izadju, ili ne daj boze da odigram sve igre? kakva nebuloza....

a chovek je otkucao "Ako je dobro proucis i automatizujes komande, igraj je na tezem nivou kao kampanju i bice bolja od Mafije" pa mi nije jasno kako igra sa ratnom tematikom ima veze sa mafijom (osim shto su je radili isti ljudi) u medjuvremnu sam izguglovao tako da dalji komantri na tu temu nisu potrebni 😀

E pa stvarno necu da dopustim da tu pjujete po Mafiji.
Best Game ever.lepa grafika,prica odlicna,simpaticna muzika,fizika ql.
optimizovana ctp;

A koliko se razlikuje od prethodnog H&D-a?Na koliko je CD-ova? 😕

I jos nesto u vezi Mafije😱naj ko je nije igrao napravio je veliki propust u zivotu.Odlicna grafika,prica,zvuk...Nista bolje nikada nisam igrao.Zamerke se jedino mogu upiti na hardversku zahtevnost.Jednon reciju BEST VIDEO GAME EVER!!! (ako se to tako pise)

Nazad
Vrh Dno