Šta je novo?

Hidden and Dang. 2 problem

zelenika

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
619
Dakle, problem je sledeci:

Nalazim se u zamku, iz onog prvog dela (skladiste) otrcim do oficira i dam mu papire i koliko kapiram treba da se vratim tamo u storage. Dva vojnika udju u storage i jedan od njih pocne da puca i dize se alarm. Probao sam sve moguce kombinacije ali to da sacekam vojnike u skladistu nikako ne ide. Sta da radim?

Poz

Moras polako da se sunjas i sve da ih pobijess,ja sasm prvo pobijo one na ulaz od kapije!!!
ALI LAGANO I JA SAM SE TU DOSTA MUCIO :)

Moraš skinuti britanski ranac, švabe mnogo manje dižu uzbunu kad si bez njega.

Ma ukapirao sam sta je, samo treba da se sakrijem iza kutija i sve je OK

Imam ja jedno drugo pitanje:

Prva misija u Africi - zabarski aerodrom - hard nivo tezine
Sve ih pobijem, nadjem oficira koji mi kaze da moram da potrazim 'flight plan', a istog nema nigde. ni na stolu u susednoj prostoriji ni u hangaru - nigde.
Citao sam po netu da je postojao bug i da taj 'flight plan' ne postoji ako se igra na hard nivou, ali je sve to trebalo da se sredi 1.06 patch-em. Instaliram ja 1.12 (morao sam misiju da igram od pocetka) i opet isto - nema ga nigde !!!

Mozda sam ja tu nesto prevideo... Gde ste vi nasli taj 'flight plan'?

Dobro, ima li neko makar da mi poslje neki savegame misije posle tog aerodroma koji ne mogu da predjem (po mogucstvu na hard nivo-u) ?

Davno se to odigralo, ali mislim da je bio u hangaru na nekoj polici. Pretumbaj sve, odigraj misiju od pocetka, ne znam sta drugo da probas...

Nazad
Vrh Dno