Šta je novo?

HICA: Treba mi nekakav mass mailer program

Pa u bilo kom programu za slanje e-mail-ova imas liniju cc ili bcc u koju uneses(u tvom slucaju verovatno kopiras) adrese i posaljes. Pismo se salje samo jednom, a ide na sve adrese, znaci ne salje se 200-300 puta.

Poslednja izmena:
mabys je napisao(la):
znas da je spamovanje zabranjeno ? :) i ne radi ono sto ne znas da radis :D

stvarno, da nije zabranjeno i slati cirkularno pismo ljudima koji se prijave na listu ? :) i ne spamuj post kada ne znas o cemu se radi :D

Cekaj, ako stavis adrese u BCC nema ogranicenja, tj. mozes koliko oces da stavis. Barem, meni se nije desilo to ogranicenje :) Plus sto se jos u bcc ne vide adrese, pa ljudi ne mogu da vide tudje adrese...

I ja zato preferiram BCC ali nisam znao da nema ogranicenja ?!? Meni je ostalo u glavi da tako moze da se posalje do 20-30 adresa a ne 200-300
Hvala :)

Ilija, prijatelju, na EUnetu ne možeš da pošalješ više od (mislim) 25 mailova odjednom. Da li si adresu primaoca stavio u CC ili BCC nema nikakve veze.

Ja zbog toga imam tri-četiri grupe od po ~25 članova, jedino tako može... S tim što je zayeb ako imaš neke veće fajlove, onda moraš da ih šalješ više puta (bezveze :()

Ili da promeniš provajdera, verujem da ostali nemaju takva (barem minimalna) ograničenja.

Tako neko ogranicenje sam imao u vidu. Outlaw neko sa Bencha mi je proporucio group Mailer, free edicija je super i ima ogranicenje na oko 100ljudi sa www.infecta.com
salje html i slike naravno

Nazad
Vrh Dno