Šta je novo?

hibrid

milosjankovic

Cenjen
Učlanjen(a)
14.09.2012
Poena
154
Imam sony pojacalo na kome mi je crko hibrid STK 4152.Naime nije crko u potpunosti posto mi je majstor rekao da ga je povezao na jedan izlaz koji radi. Da pisem koliko mi je trazio za deo koji kosta 600 din. (video na netu).Napomenuti hibrid je ustvari pojacivac i glavni deo koji ima izlaznu snagu 2x30w(nebi ni znao pravu snagu da se to nije desilo) pa me zanima da li je moguca ugradnja jaceg hibrida mislim sa vecom izlaznom snagom video sam na netu da postoje takvi i po izgledu i po nazivu(STK)samo sa vem snagom. Zanima me d li bi ostali delovi u kolu izdrzali jer predpoytnavljam da ke opterecenje vece.

Prvi ogranicavajuci faktor bio bi trafo koji je projektovan za 2x30w tako da i ako bi uspeo da upakujes neki jaci izlazni stepen on ne bi imao odakle da "povuce" vise snage. Znaci, nema smisla to raditi, pogotovo kad uzmemo u obzir cene polovnih pojacala na kupujemprodajem.

Mislis da je preskupo i ne isplativo? Mada si mozda i u pravu to su realnih 30W sto je dovoljno za kucne uslove, potrosio bih vise na ugradnju a nebih koristio svu tu snagu pojacala,jedino ne znam mozda bi zvuk bio jos kvalitetniji na nizem rezimu. Hvala za odg.
Pozzzz

Poslednja izmena:
Vrh Dno