Šta je novo?

Hibernacija u Win XP

KBD

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2002
Poena
609
Pozdrav svima na forumu posto sam nov,

Kako da u Win XP shut down meniju dobijem ikonicu Hybernate ?.
Naime,radi se o notebook racunaru Toshiba Satellite - P4 1,7 GB... koji podrzava hibernaciju.U Contpol Panelu - Power sam Enable-ovao hibernaciju i podesio sam iz toshibinog software-a da racunar ode u hibernaciju pri "zatvaranju" notebook-a i to radi kako treba.Inace,radi se o Win XP Professional version 2002.

KBD je napisao(la):
Pozdrav svima na forumu posto sam nov,

Kako da u Win XP shut down meniju dobijem ikonicu Hybernate ?.
Naime,radi se o notebook racunaru Toshiba Satellite - P4 1,7 GB... koji podrzava hibernaciju.U Contpol Panelu - Power sam Enable-ovao hibernaciju i podesio sam iz toshibinog software-a da racunar ode u hibernaciju pri "zatvaranju" notebook-a i to radi kako treba.Inace,radi se o Win XP Professional version 2002.

Dok pristiskas Turn off computer... u start meniju drzi shift...

Start-Settings-Control Panel-Power options-Hibernate i cekiraj box Enable Hibernate support

To sam uradio i hibernacija mi radi(definisao sam da racunar ode u hibernaciju automatski kada se zatvori notebook),ali mi treba da mi se u shut down meniju pored Turn off , Restart , Stand By pojavi i Hibernate.

KBD je napisao(la):
To sam uradio i hibernacija mi radi(definisao sam da racunar ode u hibernaciju automatski kada se zatvori notebook),ali mi treba da mi se u shut down meniju pored Turn off , Restart , Stand By pojavi i Hibernate.

Pa jel ti citas sta sam ti napisao iznad? Drzi shift dok stiskas turn off computer!

U pravu si,to je to pritiskom Shift-a se menja Stand By/Hibernate.

Hvala.

Evo ti i shortcut za ikonu na desktopu - da ne lomiš prste:
%windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState

Nazad
Vrh Dno