vladat1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 605
Moja oprema
- Pristup internetu
-
- Optički internet
Hi Fi - Wi Fi strujna letva, naravno od odpada 
Za početak da se zahvalim Čika Milanu sa Hi Files foruma, što mi je prodao refrešovano pojačalo Proton 520, pre par godina, koje me i do danas oduševljava. Zatim mom drugu Vladi stolaru i Nebojši majstoru za alame i elektroniku. Sve ovo nastalo je zbog moje potrebe da spojim stare tehnologije sa novim. Išlo mi je na živce, svaki put kada sam trebao da ustanem iz kreveta, da ugasim pojčalo. Skoro sve je nastalo iz odpada:
Tokom puštanja u funciju, ovog Frankeštajna, ponovo sam uspeo da razbijem staklo na telefonu Redmi 4x - koji ima IR senzor
Srediću to za mesec dana, a onda ću moći kao čovek da palim i gasim pojačalo 🤗
Evo i malo slika, ostale kada sredim telefon

Za početak da se zahvalim Čika Milanu sa Hi Files foruma, što mi je prodao refrešovano pojačalo Proton 520, pre par godina, koje me i do danas oduševljava. Zatim mom drugu Vladi stolaru i Nebojši majstoru za alame i elektroniku. Sve ovo nastalo je zbog moje potrebe da spojim stare tehnologije sa novim. Išlo mi je na živce, svaki put kada sam trebao da ustanem iz kreveta, da ugasim pojčalo. Skoro sve je nastalo iz odpada:
- Hrastova daska
- Kablovi, poslednji štek FKS (ne Jagodina nego Svetozarevo)
- Utičnice Schneider, ni previše dobre, ni previše loše
- Sonoff Basic
- Feritni prsten, kablovi pleteni iz knjige "The-SuperCables-CookBook".
Tokom puštanja u funciju, ovog Frankeštajna, ponovo sam uspeo da razbijem staklo na telefonu Redmi 4x - koji ima IR senzor
Evo i malo slika, ostale kada sredim telefon