Šta je novo?

hi 8 ili digital8

jeremija

Čuven
Učlanjen(a)
25.03.2002
Poena
604
video sam da u madjarskoj moze da se uzme hi-8 kamkorder(sony) za nekih 1000 demona nova sa garancijom.(kad dobijem afu to je 800)
Pitanje je sad posto mi kamera treba samo za licnu upotrebu da li mi je pametno da kupim hi 8 ili da dodam jos 500-600 dem i da uzmem d8

jeremija je napisao(la):
video sam da u madjarskoj moze da se uzme hi-8 kamkorder(sony) za nekih 1000 demona nova sa garancijom.(kad dobijem afu to je 800)
Pitanje je sad posto mi kamera treba samo za licnu upotrebu da li mi je pametno da kupim hi 8 ili da dodam jos 500-600 dem i da uzmem d8

Najiskreniji savet, procackajte malo oglase na nasem netu i kupite bilo sta mini DV formata (najbolje Sony i Panasonic jer se najlakse servisiraju kod nas, a ni Canon i JVC naravno nisu za bacanje). Moze se naci nova kamera vec za 600 eura, mada takvoj poreklo moze biti diskutabilno, ali sta da se radi.

Mini DV ima mnogo prednosti o kojima sada nemam vremena da pricam mnogo, vec cu samo reci da je to prvi format u zadnje vreme koji je redizajniram od nule i konstrukcijski zasnovan na profi formatima tipa Betacam SP i slicno.

toliko za sada........

Nazad
Vrh Dno