Šta je novo?

HGST

Egzotik

Cenjen
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poena
169
Da li neko poseduje ovu marku HDD-a? Planiram kupovinu 2.5 diska, pa me zanima kakvi su u sustini, da li su mnogo bucni i kakve su temperature.

Hitachi. Sta ima vise da se prica.

Hitachi imam vec 3 godine.Odlicni su po meni,ponovo bih ga kupio bez razmisljanja.
Nije bucan a sto se tice temperature to zavisi od tvog kucista i sobne temperature.

Radi se o 2.5 disku. Vidim da su po oglasima nesto jeftiniji u odnosu na recimo WD i sl. pa iz tog razloga pitam.

Kod nas ti je nazalost isti djavo. Tesko da nesto prednjaci u kvalitetu.

Da li neko poseduje ovu marku HDD-a? Planiram kupovinu 2.5 diska, pa me zanima kakvi su u sustini, da li su mnogo bucni i kakve su temperature.

Ja imam jedan HGST od 500GB, izvađen iz Apple-a i zamenjen SSD-om, trenutno mi je u eksternoj fijoki. Radi savršeno, ne čuje se i jedva da se greje. Kada sam tražio podatke po oznakama na njemu, ispostavilo se da je to ustvari Hitachi.

Ja baš takav prodajem, HP ih ugrađuje u svoje High End lapove, odakle je i ovaj.

Da i ja sam negde naleteo na takvu informaciju, da su isli u neke HP modele laptopova. Sto znaci da ne bi trebalo da su los izbor, generalno... Hvala.

HGST je sada u vlasnistvu WD.

Inace, u dobra stara vremena, Hitachi je bio renomiran proizvodjac sistema za skladistenje podataka.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno