Svi ovi skrinovi su nadam se neka vrsta koncepta.
Nego ja bi vishe voleo da prave novi Heretic, mada moze i Hexen.
Graficki za danasnje pojmove ovo je katastroficno
ali ipak to je Hexen![]()
4 godine? Duke Nukem anyone?
Već 4 godine u razvoju. Nadam se da će ovo biti gotovo u skorije vreme. I nadam se da ovde ima ljudi koji su igrali originalni Hexen.
Link.
Evo i par ingame screenshotova.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa razumem ne moraju igre da izgledaju dobro ali ovo izgleda na slabijem nivou od Unreal 2.5 Engine-a.Kakav crni koncept. To su pravi ingame screenshotovi. Uskoro stiže i trailer. Već ima nekoliko na youtube samo što su iz rane alpha verzije.
Eh to bi i ja voleo. Ali od toga nema ništa. John Romero je bio započeo Hectacomb, pa je prešao u drugi tim, i na kraju k1ta. Isto važi i za Heretic.
Valjda kapiraš i sam da ovo u startu nije ni zamišljeno kao nešto što grafički treba da ubija ili da bude konkurentno današnjim igrama. Ja očekujem samo onaj stari dobri Hexen atmosphere i gameplay. A tech4 engine će svoje odraditi sasvim solidno.
Da. Jedva čekam da ponovo uzmem wrathiverge i da izvrćem creva. Gibs anyone ?
4 godine i + imaj na umu ta je ovo totalna konverzija za doom 3. Expansion pack if you will.
In order to play this game you will need to have the fantastic game called Doom3 installed which was released end of 2004 by ID Software
http://hudm1012008.files.wordpress.com/2008/12/doom3.jpgJa nekako stičem utisak, s obzirom da je u pitanju Doom3 mod, zar je moguće da je grafika toliko napredovala za ovih par godina da već sad Doom3 izgleda loše grafički?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari