Naravno. Heroes 3 i Civilisation 3, neprevazidjeneDa li neko još uvek igra ovu igru? Ja odigram periodično po koju partiju.
![]()
To ove mladje generacije neće razumeti. Koliko je samo truda uloženo da naprave tako kompleksnu igru (ne grafički). Koliko je samo taktike neophodno, to je haos. Nekada možeš imati i najjaču vojsku, ali ako ne osvajaš gradove, a budeš daleko od svog, samo ušeta protivnik i sačeka nedelju danaNaravno. Heroes 3 i Civilisation 3, neprevazidjene![]()
Taj i igram, mada je super i WOG.Naravno. HOMM III Complete
Ja sam ranije našao WOG na netu i posle toga sam reinstalirao OS i izgubio to. I sad nikako ne mogu naći adekvatan wog patch. A baš mi je dobra for kad dwelings gomila vojsku.Igram ja. Kombinacija ERA + WoG + HD Mod.
Ja sam ranije našao WOG na netu i posle toga sam reinstalirao OS i izgubio to. I sad nikako ne mogu naći adekvatan wog patch. A baš mi je dobra for kad dwelings gomila vojsku.![]()
Ovo na github-u. U vezi sa tim, nekako mi je čudno, nema onaj patch fajl koji je uvek imao gde će on dodati još mnogo drugih fajlova. Ne znam šta bih tu pokrenuo, zapravo.![]()
![]()
WoG-Scripts/Release at master · igrikRS/WoG-Scripts
Contribute to igrikRS/WoG-Scripts development by creating an account on GitHub.github.com
Koji si grad ugrao najviše?Par godina nisam igrao, ali i dalje uvek držim heroje na usb stiku, ako se zadesim negde bez interneta da imam sigurnu zabavu.![]()
Nekada možeš imati i najjaču vojsku, ali ako ne osvajaš gradove, a budeš daleko od svog, samo ušeta protivnik i sačeka nedelju dana![]()
Dap. Ili prosto igraš Inferno i nadjes dva takva i samo se TP. xDZato se uvek ganjao Town portal i milion sacuvanih pozicija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari