Šta je novo?

Heroes of might and magic 4

vlapet

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2004
Poena
604
Ako ste fanovi ove igre javite se! Trebaju mi mape za 2 multiplayer igraca! Dobre, proverene i zanimljive za igranje!

Imam i ja neke pa ako vam treba, javite! :)

Sta mislite o igri? HOMM 4 vs. HOMM 3?

HOMM 5?!? News, ima li ko?

:mad: Chaos rules :smoke:

Pa meni je i dalje najbolji hmm2 :)
Posle toga definitivno su super i 3 i 4,nepravim veliku razliku,mada su malo vise sarene od 2 pa se malo teze snadjes po ekranu sta je sta.....
Zar mape ne mozes da napravis u samoj igri.....postoji editor......

Twix je napisao(la):
Pa meni je i dalje najbolji hmm2 :)
Posle toga definitivno su super i 3 i 4,nepravim veliku razliku,mada su malo vise sarene od 2 pa se malo teze snadjes po ekranu sta je sta.....
Zar mape ne mozes da napravis u samoj igri.....postoji editor......

Vremenom se naviknes na nove objekte i jedinice! Sve je stvar navike, sto duze igras to ti je sve jasnije. Videces. :D

Postoji editor ali mnogo vremena treba da napravis mapu a i kada je napravim ja igram na njoj pa mi je glupo jer sve znam. Zato mi treba mapa koju je neko drugi pravio i odigrao. Najvise igram multiplayer (human vs. human) i mnogo je dobro. Imas skroz drugi feeling kada igras protiv coveka. Komp je postao glup u ovakvim igrama!

moje misljenje da je grafika u homm4 kicerajska!
a i nelogicno mi je do 4-tog dela heroj, skoro, nije imao nikakvu ulogu u borbi a sad je toliko jak da sam pola kampanja i single misija odigrao SAMO sa herojem bez ijedne izgradjene jedinice u gradu!!!!!
stvarno postane pointless gradjenje i kupovanje jedinica kada stalno ginu a heroj je toliko prejak da mu cela armija ne moze nista!

Moje misljenje o HoMM serijalu je da nema bolje igre zanra - od Disciples 2 i njegovih expansiona :d

HOMM 4 je najjaci deo do sad. Samo mi je zao sto je 3DO vrisn'o... Elem, sto se mapa tice, do sad sam uglavnom skidao sa neta mape za multiplayer, ali allied, pa mi dodje ortak i picimo satima protiv kompa. Slobodno idi na google, pa search, imas mapa koliko hoces (sorry, ovo verovatno nije neka pomoc, ali...).

HOMM4 bljak :wc: :vomit:
Dvojka i trojka su bile odlične

Poslednja izmena:
Što se petice tiče, UBI Soft je kupio licencu posle bankrota 3DO i, koliko sam čitao po netu, rade aktivno na nastavku i to od početka.

2005 je godina izlaska. Ništa bliže ni konkretnije.

Ma trojka roola: hot seat, par piva, i noc pred vama...

A sto se tice petice, nacuo sam da su kao shvatili gresku sa 4-kom, pa se vracaju fazonu 3-ke... ajd boze zdravlja pa da vidimo i to cudo, u zadnje vreme useru sve sto iscekujem pa se vise ni ne nadam

jddipqd je napisao(la):
HOMM4 bljak :wc: :vomit:
Dvojka i trojka su bile odlične

pa mislim jel to komentar???
daj neki razlog :)

sto se tice homm5 bice full 3D, i kamera ce moci da se rotira i po vertikali i po horizontali (kao u Newerwinter Nights), i valjda ce ispraviti "bug" iz cetvrtog dela koji se manifestuje kada uzmes bilo kog heroja i krenes po mapi i niko ti nista ne moze!

Hm, treba vremena da se predje sa homm 3 na homm 4. Nas je bilo oko 10 mozda i malo vise koji smo to igrali (multiplayer turnir) i nismo se skidali sa igre. Cak smo i sajt napravili www.behemoti.com mislim da sada ne radi ali mozda nadjem neki drugi link na koji smo ga nakacili. :D

Kada je dosla homm 4 igra ostalo je samo nas par. Ako imate vremena odigrajte homm 4 multupayer human vs. human i igra ce vam biti skroz drugacija. Komp je glup i moguce je da neke fajtove ne odradi kako treba ali kad igrate protiv coveka nikad ne znas sta moze da te iznenadi. To vam kazem iz licnog iskustva gde sam puko partiju a bio sam duplo jaci, ali magija je magija! :d

Da ojacas heroja i da se on sam bije treba jako mnogo vremena, tako da to mozes jedino u kampanjama ili neki single scenario na XL mapi. Ako igras u multiplayer na M ili L mapi onda su te sanse male.

3DO jeste vrisnuo, bedak. Jedan od razloga je mali broj ljudi koji voli takav tip igre (poredim sa npr. CS, EA ili neke RT strategije, pucacine i sl.) i zbog piraterije. Veliki troskovi izdavanja igre a mali povracaj sredstava.

Ima istine i u tome sto su se igraci navikli na sistem igranja u homm 3 a homm 4 je doneo nesto novo koje se nije svidelo mnogima. Probajte da odigrate par mapa. Posvetite se igri malo vise i videcete da su mogucnosti ogromne. Nema one fore kao u homm 3 gde nabudzis samo par stvari i heroj ti je baja. Ovde je sve bitno i sve ima neku foru koja te moze iscupati iz frke ili pomoci ti da pobedis. :D

I ja skidam mape sa google i sa ostalih sajtova, to znam. Nego sam mislio da ako je neko odigrao mapu pa zna da je dobra da mi je posalje. Imam par mapi za 2 igraca multiplayer koje su super pa ako vam se igra i imate isto tako ludog partnera ja cu vam poslati. Ne znam samo da li mogu da je zakacima na forum? Nije veliko, zavisi od mape, izmedju 40kb i 80kb!

Ovo je super sajt za sve o homm 4, imate mape, turnire, novosti, komentare ma sve... http://www.toheroes.com :whip:

Al sam se raspisao, toliko za sad. :banana:

Spirit je napisao(la):
Ma trojka roola: hot seat, par piva, i noc pred vama...

Big HAIL to that, samo moja ekipa preferira vincinu (crnu).

Prevelika je razlika izmedju 3jke i 4ke da bi se o njima tako olako sudilo!!!

4. deo je isuveise promenjen u odnosu na trojku tj. izasao je veoma kasno, previse expansion setova za 3jku, je ucinilo da oni koji su danonocno sedeli uz istu sada veoma tesko mogu da smisle 4. deo

Trip sa herojem je ociugledan tako da posle odredjenog vremena pocinje da smara pa i nije bash nesto interesantno kada se Baja nabudzi na >20 lev.

Ja malo igrao (preso kampanje i mape) i mislim da sam mogao i bez toga u zivotu!!!

III je ipak .....................................................................................

:angel:

Trojka je definitivno bolja - ta "ispeglanost" chetvorke i 3D modeli ne vrede nishta, igrivost jednostavno nije na nivou trojke.
A takodje, Disciples2 (a i kec) je pricha za sebe: a-must-play za svakoga ko voli potezne strategije.

gde moze da se nabavi disciples 2?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Trojka je definitivno bolja - ta "ispeglanost" chetvorke i 3D modeli ne vrede nishta, igrivost jednostavno nije na nivou trojke.
A takodje, Disciples2 (a i kec) je pricha za sebe: a-must-play za svakoga ko voli potezne strategije.

gde moze da se nabavi disciples 2? koliko je stara igra i u kom je fazonu? vredi li igrati? :cigar:

Uz homm2 sam proveo nebrojene sate; treci deo sam par puta igrao ali se jednostavno smorim posle sat-dva, nesto mu fali. Cetvorku nisam ni mogao da igram zbog uzasne grafike tokom borbi. Ovo nije igra za 3D, sta je falilo staroj grafici? Ali to je trend na trzistu, ljudi nece da kupuju ono sto nema 3D u sebi, ma koliko losije bilo od starijih verzija...

Vrh Dno