OptiPlex je napisao(la):Pregazili ih nisu...Samo su prohujali pored njih noseni vihorima novog vremena :d dok su ovi stajali u mestu i odmarali se u svom 4. reizdanju (koje je btw krsh :smash: )
Dreadnought je napisao(la):Pogledaj topic Opti, rec je o Heroes III, i sve sto sam dosad pisao do sada je na tu temu.
U vezi cetvorke se slazem sa tobom, to je abomination koji ne zasluzuje ime da mu se pomene.
ZeeGerman je napisao(la):???????? ? ????? ????, ??? ??????? ?? ?? ??????? ??? ?????? - ???? ?? ?????? ???!
OptiPlex je napisao(la):Znam o cemu je rec, ali problem je sto su Disciples 2 bolji i od trojke i od cetvorke, a ja sam samo hteo da naglasim da su Disciplesi samim tim projurili jer su napredniji u svakom smislu...sta ces, bolja igra...:d
Dreadnought je napisao(la):Verovatno ces ti sad da udaris repliku na repliku, ali ovo je moja zadnja rec na ovu temu. :smoke:
ZeeGerman je napisao(la):Колико ја знам, по новом закону, реплика на реплику није дозвољена! :rtfm: :alo:
Voodoo_NBGD je napisao(la):Tip of the day:
U Mamutu originalni Heroji 3 za 500 dinara (tačnije, 497 ako se dobro sećam). Pored njih ima i drugih starijih igara po istoj ceni (zapamtio sam Tomb Raider The Last Revelation i Thief 2)...
The WoG brings a lot of changes to the game that are different from those in SoD:
script language for Event Related Model *ERM* that lets you change the function of any object on a map;
new Heroes' specialities;
new Monsters;
new unique creatures - God representatives;
new artifacts;
new dwellings;
new objects of different nature;
new decorations;
new unique animated decorations;
ability to change a view of the map during the game (for example season changes);
ability to set a custom hero' s portrait;
ability to incorporate customisable dialogue for maps;
ability to incorporate new pictures and videos for maps;
stromen je napisao(la):Pricalo se ranije da je razvoj heroja 5 , koji bi trebalo da se vrate na stare staze Heroja, preuzela neka druga firma jer je jelte 3DO propao.
stromen je napisao(la):Pricalo se ranije da je razvoj heroja 5 , koji bi trebalo da se vrate na stare staze Heroja, preuzela neka druga firma jer je jelte 3DO propao.
stim sto x -> 0OptiPlex je napisao(la):Pa problem i jeste to sto posle ubijas po par zmajeva 1 udarce, zato su Heroji 4 i popljuvani.
Inace ja se izvinjavam ali potpuno sam zaboravio na Ultra-tesku artiljeriju kad je pljuvanje Heroja u pitanju - Age Of Wonders 1 i 2, kao i Shadow Magic !!! Kao i Etherlords-e.
Da zakljucim, fantasy potezne strategije :
1) Age of Wonders serijal
2) Disciples serijal
3) Etherlords serijal
.
.
.
x) Heroes serijal
:d
stromen je napisao(la):stim sto x -> 0![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari