Šta je novo?

Heroes III

BTW ZeeGermane, najavljen ti je expansion pack za Spartan, zove se Gates Of Troy, bez sumnje inspirisan ovim KRSHEM :smash: od filma koji se narugao Homeru i njegovoj Ilijadi...

Залазимо у друге теме, али коначно да се слажемо око нечега - филм је заиста крш!

OptiPlex je napisao(la):
Pregazili ih nisu...Samo su prohujali pored njih noseni vihorima novog vremena :d dok su ovi stajali u mestu i odmarali se u svom 4. reizdanju (koje je btw krsh :smash: )

Pogledaj topic Opti, rec je o Heroes III, i sve sto sam dosad pisao do sada je na tu temu.

U vezi cetvorke se slazem sa tobom, to je abomination koji ne zasluzuje ime da mu se pomene.

Dreadnought je napisao(la):
Pogledaj topic Opti, rec je o Heroes III, i sve sto sam dosad pisao do sada je na tu temu.

U vezi cetvorke se slazem sa tobom, to je abomination koji ne zasluzuje ime da mu se pomene.

Znam o cemu je rec, ali problem je sto su Disciples 2 bolji i od trojke i od cetvorke, a ja sam samo hteo da naglasim da su Disciplesi samim tim projurili jer su napredniji u svakom smislu...sta ces, bolja igra...:d

ZeeGerman je napisao(la):
???????? ? ????? ????, ??? ??????? ?? ?? ??????? ??? ?????? - ???? ?? ?????? ???!

Pre samog filma u 5-6 trejlera sam nasao makar 30 KATASTROFALNIH gresaka koje nisu smele biti prisutne u tom filmu, nevezano za to da li su planirali da slede striktno legendu ili da naprave film koji vise naginje ka realnosti...

A tek sam film :sceptic: :crash: to je uzas sta napravise od takvog epa kao sto je Ilijada... :smash: Da ne spominjem to kako je moguce da su uspeli da heroje predstave totalno pogresno od Homerovih docaravanja...

OptiPlex je napisao(la):
Znam o cemu je rec, ali problem je sto su Disciples 2 bolji i od trojke i od cetvorke, a ja sam samo hteo da naglasim da su Disciplesi samim tim projurili jer su napredniji u svakom smislu...sta ces, bolja igra...:d

Replika :D . Dobro, priznajem grafiku (3d i sve sto uz to ide), ali gameplay Heroja III je najbolji koji sam ikad video kod poteznih strategija. Disciples ne moze ni da se poredi sa filingom heroja.

Verovatno ces ti sad da udaris repliku na repliku, ali ovo je moja zadnja rec na ovu temu. :smoke:

Dreadnought je napisao(la):
Verovatno ces ti sad da udaris repliku na repliku, ali ovo je moja zadnja rec na ovu temu. :smoke:

[spam]

Колико ја знам, по новом закону, реплика на реплику није дозвољена! :rtfm: :alo:

[/spam]

Poslednja izmena:
ZeeGerman je napisao(la):
Колико ја знам, по новом закону, реплика на реплику није дозвољена! :rtfm: :alo:

Ovo moram da prokomentarisem :angel:

Ovde se postuje zakon? Vidi :-devil-:

Tip of the day:

U Mamutu originalni Heroji 3 za 500 dinara (tačnije, 497 ako se dobro sećam). Pored njih ima i drugih starijih igara po istoj ceni (zapamtio sam Tomb Raider The Last Revelation i Thief 2)...

Naravno da necu da udaram replike na replike, ionako smo objektivno smorili...:d :D

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Tip of the day:

U Mamutu originalni Heroji 3 za 500 dinara (tačnije, 497 ako se dobro sećam). Pored njih ima i drugih starijih igara po istoj ceni (zapamtio sam Tomb Raider The Last Revelation i Thief 2)...

Ima li Diablo 2 Lord of Destruction tamo ???
Nema ga nigde !
Ako zna neko gde ima da se kupi pomagajte !!!

:wave:

Ima li ga u Platou ?

Blah, oni kazu da ce dobiti uskoro (mada svaki put to kazu kada dodjem kod njih :d )

Pricalo se ranije da je razvoj heroja 5 , koji bi trebalo da se vrate na stare staze Heroja, preuzela neka druga firma jer je jelte 3DO propao.

Postoji add-on za Heroje 3, zove se Wake of Gods, a ima i kampanja i mapa.
The WoG brings a lot of changes to the game that are different from those in SoD:
script language for Event Related Model *ERM* that lets you change the function of any object on a map;
new Heroes' specialities;
new Monsters;
new unique creatures - God representatives;
new artifacts;
new dwellings;
new objects of different nature;
new decorations;
new unique animated decorations;
ability to change a view of the map during the game (for example season changes);
ability to set a custom hero' s portrait;
ability to incorporate customisable dialogue for maps;
ability to incorporate new pictures and videos for maps;

Evo i linka, dl je oko 30 mega.
http://www.strategyplanet.com/homm/wog/index.shtml

stromen je napisao(la):
Pricalo se ranije da je razvoj heroja 5 , koji bi trebalo da se vrate na stare staze Heroja, preuzela neka druga firma jer je jelte 3DO propao.

Da, zaista cudi propast 3DO-a :d :-devil-:

Heroji 4 su bili katastrofa u odnosu na trojku.Pa i ne propali :)

WOG je fenomenalan, obavezno za sve koji nisu probali.. Inace, provalio sam da malo ljudi zna za opciju generisanja mapa u map editoru, samo mora da se ima armageddon blade ili wog instaliran!

Waiting heroes 5, anyone have more information?!? :bottle:

stromen je napisao(la):

Razvoj Heroja V je preuzeo Ubi Soft, i kako su najavili trebalo bi da se pojave pocetkom 2005 ali ja dugo nisam nista ni video ni cuo o H5 !

I molio bih vas najlepse da ne ocrnjujete toliko Heroje IV jer oni se ne svidjaju ljudima koji su ih probali 2 sata i posle toga batalili ne presavsi ni jednu kampanju do kraja ! A tek kampanje su prica za sebe i u expansionima...
Heroji su prave zveri kasnije koje mogu da ubiju i po nekoliko crnih zmajeva iz jednog udarca (postaje perverzno kasnije :d )

Istina je da su dosta drugaciji i mozda malo manje igriviji od Heroja 3 ali ja sam i uz njih proveo sate i sate zabavljajuci se na najbolji nacin.

Btw, da li neko zna neke modove za H4 ? I da li je neko editovao mape u H4 ?!

:wave:

Pa problem i jeste to sto posle ubijas po par zmajeva 1 udarce, zato su Heroji 4 i popljuvani.

Inace ja se izvinjavam ali potpuno sam zaboravio na Ultra-tesku artiljeriju kad je pljuvanje Heroja u pitanju - Age Of Wonders 1 i 2, kao i Shadow Magic !!! Kao i Etherlords-e.

Da zakljucim, fantasy potezne strategije :
1) Age of Wonders serijal
2) Disciples serijal
3) Etherlords serijal
.
.
.
x) Heroes serijal

:d

OptiPlex je napisao(la):
Pa problem i jeste to sto posle ubijas po par zmajeva 1 udarce, zato su Heroji 4 i popljuvani.

Inace ja se izvinjavam ali potpuno sam zaboravio na Ultra-tesku artiljeriju kad je pljuvanje Heroja u pitanju - Age Of Wonders 1 i 2, kao i Shadow Magic !!! Kao i Etherlords-e.

Da zakljucim, fantasy potezne strategije :
1) Age of Wonders serijal
2) Disciples serijal
3) Etherlords serijal
.
.
.
x) Heroes serijal

:d
stim sto x -> 0 :D :D :D

stromen je napisao(la):
stim sto x -> 0 :D :D :D