Šta je novo?

Heroes 5 ?!

Pretender

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
620
Dakle, ima li NEKO informaciju kada ce izaci ova igra i ko definitivno radi na njoj? UBI Soft?

Da, UBI, a koliko sam ja upoznat ona izlazi tek 2006.

Poslednje sto sam cuo je da je bilo planirano za prvi kvartal 2005, ali to je vec proslo...pa sam pomislio mozda alpha/beta verzija...medjutim NISTA jos uvek nema...a niko koga sam pitao mi nije mogao nista podobnije reci

ok 3d... razumem da mora da se ide dalje... ali 2006. onakva grafika ce biti smeshna... i previshe lichi na warcraft3... dizajn jedinica i nije bash neshto ovako na prvi pogled...

radi ga Nival koji su radili blickrig etherlords i sjajni silent storm...

Men' se svidja.
Ko da mora biti neka extra grafika, ono je lepo jos da ne bude preterano zahtevno i naravno gameplay ce odlucivati o kvalitetu igre. ;)

Meni se bas grafika i najvise svidela... svojevremeno Nival je napravio graficko cudo sa etherlords-om, nadam se da ce samo to nastaviti i sa homm5...

Ne da lici na W3, nego samo tako. Jel su to oni koristili isti engine, ili sta? :mad:

Preacher je napisao(la):
Men' se svidja.
Ko da mora biti neka extra grafika, ono je lepo jos da ne bude preterano zahtevno i naravno gameplay ce odlucivati o kvalitetu igre. ;)

Tako je, bitno je da je igra zarazna, jer to je upravo ono sto je krasilo heroes serijal, a ne ne znam koliko dobra grafika...ko je igrao heroje onoliko koliko i ja zna vrlo dobro o cemu govorim...

:wave:

sa svakim sledecim delom HOMM gubi na pocetnoj drazi - zaraznost

Sa velikim zaljenjem moram da se slozim....ali upravo gledam ove screenshotove sa sajta i ipak nije sve izgubljeno, a onaj mladi tim sto je uzeo da pravi igru mi se cini da moze da napravi veliko iznenadjenje...ma pusticemo vreme da pokaze...
Anyway, nadam se da ce uskoro da procuri neka alpha :d

Meni se verzija 2 više sviđala od verzija 3,4, toliko da osim dvojke nikad nisam imao želju da odigram ostale, pa i nisam.
Petica je po ovome što se može videti dosta napredovala u odnosu na prethodne (bar što se tiče grafike), a ostalo :sceptic:

Downloadovao sam beta verziju, e sada, traži mi neki product serial number preko StarForce-a :S:
Može li mi neko reći kako i gde mogu da nabavim taj key? Da li bi neko mogao da mi ga ustupi?
Hvala unapred na odgovorima :)

Nazad
Vrh Dno