Šta je novo?

Heroes 4 problem

Black RIder

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
619
Kako naterati gore navedenu igru da joj radi multiplayer. Imam crack-ovanu verziju igre i kao takva ne prihvata patch koji je inace bio oko 18Mb, tako da sam posle skidanja istog hteo da se ubijem.
Pomoc.
Pozdrav,
Ratko

Black RIder je napisao(la):
Kako naterati gore navedenu igru da joj radi multiplayer. Imam crack-ovanu verziju igre i kao takva ne prihvata patch koji je inace bio oko 18Mb, tako da sam posle skidanja istog hteo da se ubijem.
Pomoc.
Pozdrav,
Ratko

Ako zelis da igras u MP treba ti minimum 2.0 patch.
Instaliraj igru, ne krekuj nista jos uvek, stavi 1.0->1.3, posle 1.3->2.0 a onda mozes i 2.0->2.2.
Tek kada postavis 2.0 ili 2.2 verziju igre potrazi crack na netu...

Nece da radi patch ni kad igra nije crack-ovana. Probao sam jos pre. Gde stanujes, ako je blizu dorcola da pozajmim tvoju ako moze pa da probam. Ili ako imas neku drugu ideju?

Black RIder je napisao(la):
Nece da radi patch ni kad igra nije crack-ovana. Probao sam jos pre. Gde stanujes, ako je blizu dorcola da pozajmim tvoju ako moze pa da probam. Ili ako imas neku drugu ideju?

Posalji mejl na [email protected], ja cu ti poslati reply sa linkovima.

Potražite malo na
http://dl.gamecopyworld.com/

ima sve što je potrebno za verziju 2.2 (upgrade do 2.2 i Executable file za taj upgrade)

Tačna adresa za Executable file za v2.2 je

h**p://bgcult.com/gcw/games/files/Cdfx-hm22.rar

i kratko upustvo za primenu

No-CD Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official HOMM4 v2.2 [ENGLISH] Patch.
Replace the original HEROES4.EXE executable with the one from the Executable Archive.
Play the Game!

Vrh Dno