Šta je novo?

Heroes 3 online

Probali smo, hoce heroes!! Ekstra!! :banana::banana:

Radi kako treba, ACAS i ja se nismo povezali posto ja imam najnoviju verziju Heroes III: Complete v4.0 a on ima v3.1, ali sam se povezao sa nekim likom sa mojom verzijom da testiram i sve radi savrseno :)

E ***a, sada cu morati da opet ukapiram igru i da raspalim koju partiju :D

Poslednja izmena:
barakuda a u cemu je razlika izmedju te tvoje verzije i moje?? moja ima SOD,Armagedon i RofE

Pa neznam. Ova ima sve expanzije i ko zna kakvi su sve bug-ovi popravljeni.

Ako ti nije tesko,napisi koje sve ekspanzije ima...

A pa koja je onda razlika?? moja verzija ima sve te 3 kampanje.. A member Time je bio ljubazan pa mi poslao link od complete,i tada vidim da po sadrzaju t*rrenta da je isto kao i ova moja 3.1 verzija.. Zasto su onda ovoj dali ime 4.0??

Heh... neznam :) Mrzi me da trazim patch update info da vidim sta je menjano. Uglavnom na internetu sam pokusao jos onda da nadjem starije verzije ali moze samo da se nadje 4.0 odnosno Heroes 3: Complete

Jesi ti nasao nekog da igras? :)

uh svaki dan derem drugara, dobro igra, but he is not match for me:)

Hehe :) Ja sam probao da odigram partiju sa kompom ali kad sam posle tolikih godina video igru, neznam neizgleda mi bas lepo. Mozda su me razmazile bolje grafike danasnjice :) Ima procenat nostalgije iz starih dana ali nije to vise to, bar za mene. Secam se da sam mnogo vise igrao Heroes 4, rasa Barbarians mi je bila omiljena. Ako je neko raspolozen za Heroes IV, mozemo se dogovoriti jedan dan da raspalimo, jedno protiv drugog ili u timu protiv par kompova. Poz

Nazad
Vrh Dno