Šta je novo?

Heroes 3 online

ACAS

Cenjen
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poena
169
Drugari dali neko zna kako moze da se igra heroes 3 online? I dali moze obican heroes 3, ili bi trebalo da je noviji kao shadow of death??

Ja i drugar smo veliki ljubitelji heroes 3,obicnog, armagedon i shadow of death, i hteli bi da pikamo malo preko neta, pa dali neko zna kako da vrsimo podesavanja, cuo sam da treba neki hamachi itd? Dali neko moze da da detealjna uputstva?? Pozdrav

Znam i za WoG,i super je, ali drug nezna njega pa me prvenstveno vise zanaimaju gore pomenute verzija, ali moze i ova...:D

Neophodno je da skines Hamachi program koji ti omogucava umrezavanje dva racunara preko virtuelne LAN mreze. Instaliraj, kreiraj novu mrezu, posalji ID drugaru kako bi se i on konektovao, i u Herojima kreiraj LAN partiju.

Dali je potrebno da imamo istu verziju hamacija ili istu verziju heroesa??

Nemoj Hamachi, bolji je Tunngle.

ja mislim da moze i preko direktne konekcije.znaci ne treba ni hamachi ni ovaj drugi :)

aahhh... nekad sam mnogo voleo heroje :) Samo pitanje je koliko je to zanimljivo igrati multyplayer. Dok jedan igra drugi mora da ceka, dosadilo bi to cekanje brzo pogotovo u kasnijoj igri kada imas puno borbi u svom potezu. Jedino kada bi se potez ogranicio na recimo 3-5min po osobi onda bi moglo.

hot seat je zakon ali za igranje preko neta vec zavisi od strpljenja igraca :)
igram ovu igru bas sada i mugu vam reci da je AI fenomenalan.imam nekad osecaj kao da igram protiv coveka.

ovo je jedna od najboljih igara SVIH vremena.

best game, sad sam igrao protiv drugara peko hot seat 8 sati,stvarno mnogo razmislja, i pobedio sam ga, skor 10-0 :)

a probali smo preko neta nije htelo, probacemo sa hamachi, a taj tunngle prvi put cujem, jel isti fazon??

hot seat verovatno je bolji zato sto se nesmaras dok cekas da neko odigra end of turn

Da li ste možda probali preko Game Rangera? Game Ranger je super stvar, funkcionište slično kao i ostali programi tog tipa (Hamachi, tunngle...), samo što je ovaj posvećen isključivo igranju igara, i ima mogućnost da "čekiraš" koje igre imaš instalirane i onda da pretražuješ i filtriraš igre sa spiska. Iznenadio bi se koliko ljudi igra neke prastare igre, a podržane su u Game Rangeru.

jel igras ti heroes online preko rangera?

Pa ne, ja igram Starcraft 2 :)

Igrao sam LOTR dosta, kao i generals i Dotu. Sada samo SC2 :(

ACAS ajde da probamo ja i ti, cisto da li radi preko Tunngle. Koju verziju heroja imas, pretpostavljam da moramo imati iste verzije.

barakuda izvini sto kasnim sa odg jer mi je ovo ekstra zanimljiva tema,uzecu danas cd heroja od drugara pa cu se javim,na mom nisam instalirao jer sam pre nekoliko dana kupio komp,a u medjuvremenu sam igrao hot seat kod drugara, cim nabavim cd sa instalacijom,javljam ti se!!

Igrao sam dosta ranije heroje u mreži, ali strašno je nestabilna igra i često krahira i što je najgore uništi i autosave.

A da snimam posle svakog odigranog kruga na posebno mesto nešto nisam imao živce. Iskreno se nadam da nećete imati takvih problema. :(

Ali kao što neko reče, ovo je jedna od retkih igara za koju bih rekao "ne bih ja tu ništa menjao".

Ko što kaže 3MAJ86, HoMM3 je jako nestabilan kada se igra preko neta i to nema veze da li se igra preko direkt veze ili nekog od LAN simulatora kao što su Hamachi, Garena ili Tunngle.

Ja samo hocu da isprobam da li moze da ide preko tunngle-a. Nisam siguran da li bi mogao sada igrati heroes3. Nisam ga igrao nepamtim. Verovatno bi mi trebalo mnogo vremena da opet sve povezem, sta se gradi itd.

razumem te, zbog vremena, i ja sam sad u guzvu do 1 maja.. doduse netreba da se podsecam kako se igra:)

ma brzo se sve skonta.ni ja nisam igrao jako dugo ali posle sat vremena sve se vrati :)

Heh, moraću i ja da se ubacim među igrače Heroja da pokažem zašto su Undead-i iz Heroja naj OP Undead-i ikada i verovatno naj OP klasa/strana u nekoj igri ikada.

G@W ako mislis da si ultra igrac,mora odigramo neku partiju!! :) ps sta znaci OP?

Mozda misli da ce da sklopi amulet za Lichersice, ali ja bih se ipak drzao mojih Archangela :)

Koliko smo mi samo noci picili hotseat u ratna vremena, e ne smem vala da ih instaliram ponovo, iako su uredno slozeni na pocasno mesto na polici :D

ja sam krenuo kampanje od pocetka.malo me samo ubija sto posle duzeg vremena skontas da si imao pogresnu taktiku pa sve iz pocetka.save igre dosta olaksava stvar samo mora biti redovan :)

barakuda isnalirao sam heroes:) ajde javi se kad mozes da mi kazes koju verziju hamacija ili nekog drugog programa da skinem i da vidimo:)

barakuda isnalirao sam heroes:) ajde javi se kad mozes da mi kazes koju verziju hamacija ili nekog drugog programa da skinem i da vidimo:)

Tunngle. Hocu da probam da li radi preko tunngle-a. Evo ti uputstvo kako da instaliras http://www.youtube.com/watch?v=jYIRqjW8UQY
Trebalo bi da je jednostavno. Skines sa neta program, instaliras, kreiras nalog kod njih(besplatno je, kao kad kreiras nalog na forumu) i to je to. U programu tunngle nadjes heroes 3, povezes se na taj kanal i trebalo bi samo da se udje u igru i hostujes igru, ja udjem i to je to. Ovaj zadnji deo ja hocu da isprobam da li radi. Pogledaj video, sve je objasnjeno.

Ako neuspemo da se cujemo, najbolje da odredimo vreme kada cemo oboje biti pored kompa da mozemo preko pp da se dogovaramo. Recimo uvece u 21h budi na forumu.

barakuda dali si tu?? instalirao sam tunngle, naravno bez pomoci youtube, znam za toliko:) registrivao sam se kod nih, sta sada??

evo sad ce 21h a nesvetli ti svetiljka zelena pored imena :):)

Vrh Dno