Šta je novo?

Hercules Radeon8500 - 137$!!!

Odlicna cena u Americi, samo ne vidim kakve to ima veze ovde sa nama? Moracu i ja malo da posaljem zenu u Ameriku da radi nesto. :p :D

Drajveri nisu sjajni ali ne zaboravimo da niko na netu nije uradio test sa najnovijim zvanicnim drajverima na xp-u naravno. Verovatno su sredjeniji nego prethodno izdanje. Kako sam promasio u proceni - da mi je neko rekao da ce herculesova kartica biti jeftinija od built by ati ne bih mu verovao ali tako je. Ujedno sada je jeftinija i od najjeftinije gf3ti200 sto je jako dobro...
Aco-faco nemoj da prozivas:D znam da je bilo ljudi koji su se raspitivali za doticnu kartu a imaju mogucnosti da kupe preko pa sam zabog njih postavio link a zbog ostalih onako informativno...Inace veruj mi bolje bi mi bilo da mi je zena ovde pa makar mi kupila i gf4ti4600;)

pozdrav kolege:wave;

Pa ono sto je zanimljivo za datu karticu je da su mnogi razocarani koji su je kupili ......memorija je brzine 4 ns dok je clock za core 250 a za memoriju 238 (dok na Herculesovom sajtu pishe 250).
Ja se dvoumim da li da porucujem nju ili neki gf3 ti 200 koji je negde u tom cenovnom rangu.

U pg se moze naci ova kartica za oko 200 eura , sto i nije losa cijena za ovdasnje prilike ...

david je napisao(la):
Pa ono sto je zanimljivo za datu karticu je da su mnogi razocarani koji su je kupili ......memorija je brzine 4 ns dok je clock za core 250 a za memoriju 238 (dok na Herculesovom sajtu pishe 250).
Ja se dvoumim da li da porucujem nju ili neki gf3 ti 200 koji je negde u tom cenovnom rangu.

Cek bre, zar nisi reko da ces gf4 ? :D hahaha ... e po 100-i put ti kazem gf3... imas para za yi 500 tako da ne znam zasto se uopste dvoumis.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Cek bre, zar nisi reko da ces gf4 ? :D hahaha ... e po 100-i put ti kazem gf3... imas para za yi 500 tako da ne znam zasto se uopste dvoumis.
Ma ja to samo to na chatu vas lozim da uzimam gf4 inace na forumu sam realan :D .....shalim se voleo bih da uzmem gf4 ali izgleda da se nema para .

Broz je napisao(la):
Drajveri nisu sjajni ali ne zaboravimo da niko na netu nije uradio test sa najnovijim zvanicnim drajverima na xp-u naravno. Verovatno su sredjeniji nego prethodno izdanje. Kako sam promasio u proceni - da mi je neko rekao da ce herculesova kartica biti jeftinija od built by ati ne bih mu verovao ali tako je. Ujedno sada je jeftinija i od najjeftinije gf3ti200 sto je jako dobro...
Aco-faco nemoj da prozivas:D znam da je bilo ljudi koji su se raspitivali za doticnu kartu a imaju mogucnosti da kupe preko pa sam zabog njih postavio link a zbog ostalih onako informativno...Inace veruj mi bolje bi mi bilo da mi je zena ovde pa makar mi kupila i gf4ti4600;)

pozdrav kolege:wave;

Aj' se menjamo, veruj mi meni bi bilo bolje da mi je zena tamo pa makar mi ne kupila GF4 TI, OZC DDR, Athlon 2000 XP+.... :p :D

Aco-ne moze:D Za orataka dajem ruku, bubreg, krv ali zenu ne delim nisakim:)
Update - sad je 135$;)

:wave;

Ima li vesti posto je Hercules 8500 AIW i kada bi mogao da se nadje kod nas?

Broz je napisao(la):
Aco-ne moze:D Za orataka dajem ruku, bubreg, krv ali zenu ne delim nisakim:)
Update - sad je 135$;)

:wave;

Kupljeno :D

Izvinite ako kvarim zabavu. Mada kazu da sam u tome najbolji.... Ali ATI je Ati, jednostavno, nikakva zamena, nikakav Hercules sa Ati chipom, to ne moze nadoknaditi.

Jedino me nervira sto su poceli da prodaju cipove raznim tajvancima, tako da vise nisu onako unikatni kao sto su bili.... ALi valjda ce se dozvati pameti..

Hercules je to...Iza njih je istorija, a ispred svetla buducnost. Iz njihovih pogona su izlazile i izlaze vrlo kvalitetne karte. Bolje ti jos jednom porazmisli o onome sto si rekao. Jes' Ati ime, ali je i Hercules sigurno.

u potpunosti se slazhem sa drugom brkom:D

Ipak Hercules nikad nije bio tamo neki proizvodjach kartica vecc ime.

Kada je jedan Matrox svojevremeno dao Gigabytu da proizvodi njegove kartice, ovaj nije podbacio u odnosu na sam Matrox. Tako da mislim da je OK shto imamo priliku da kupujemo Ati kartice od proizvodjacha koji imaju neko ime.

No name proizvodjachi u principu su oduvek lutrija, mogu da budu sjajni a mogu da budu shitina najgora, ko zheli da reskira samo napred. Hercules i Gigabyte su oduvek bili imena i stajali su iza proizvoda koji prave.

Usput Ati gasi postrojenja za proizvodnju kartica, jer su neisplativa u sadashnjoj trzhishoj utakmici. Ako bi Ati postupio drugachije, proshao bi kao 3dfx, neslavno.

Buca

Vrh Dno