Šta je novo?

Help...

Dynaudio

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Imam mali problem prilikom instalacije drajvera za Ati-ja. Ima par attachments-a problema , da vam ne objasnjavam svojim recima. Kad god "poteram" setup izbace se poruke (koje mozete da vidite). Problem se javio kada sam probao da uklonim drajvere od Connect-ovog 9600 128MB, i vratim svog Gigabyte 9000PRO II. Uspeo sam normalno da skinem drajvere dok control panel nije hteo da se ukoni. Izbacio je poruku koja se takodje nalazi u attachment-u. Karticu sam dobio da bih joj proverio vec upitnu stabilnost , ali kod mene je radila totalno stabilno i posle 2 dana rada sam hteo da vratim moju staru i puf. I pre sam imao 9600XT u masini i najnormalnije skinuo njene drajvere i vratio ponovo moje sa mojom karticom. Posto nemam vremena za formatiranje treba mi neko resenje, ima li neko ideje? Sadasnje drajvere sam podigao u systemu-device menager- pa update driver i progutao ih je. I sto je zanimljivo, prvi put kada mi se to javilo, prilikom instalacije Cat 4.10, restartovao sam masinu i zatekao instalirane Cat 4.5 sa control panelom!!!
Najvise mi treba resenje zbog 9800PRO IceQ-a koji mi stize za nedelju dana.

Hvala unapred

Prilozi

• problem 1-drajveri.webp
    problem 1-drajveri.webp
    8.1 KB · Pregleda: 49
  • problem 2-drajveri.webp
    problem 2-drajveri.webp
    3.8 KB · Pregleda: 57
  • problem 3-drajveri.webp
    problem 3-drajveri.webp
    18.1 KB · Pregleda: 43
  • proble1-CP.webp