E sad ovako
ja sam jedan dobro znani leek, koji je sad postao neznan jel me nije bilo 2 godine
E ti koji me se josh secaju znaju da sam ja Blizzardov Maximalni fan, i da smo tu radili neshto oko Diablovog Saita u jugi. Ali prslo, jebga. E sad ja se vracam josh bolji i josh ljuci. I pravim Yu WC3 sait
E sad treba mi neki zeshce dobar Host. Sa ULALALALAAAAA mb (jel ce da stalvjam demoe, mape itd) i da mi podrzava Php zajedno za mySQL (treba mi za forum) naravno bez ikakvih banner crapova i limita protoka. Ili neko da me donira za Verat Net i da dobije banner na mom saitu
Elem razmishljao sam mozda da uzmem neki host do 50 mb za Phpom i mySQLom bez bannera i neki od 1 GB sa 50 hiljada bannera i bez okakvih phpevoa i mySQLova da tu stavlja fajlove. Ali nisam mogao da nadjem ni jedno ni drugo
A pomoc koju trazi jeste :
a) Ako neko zna neki host koji mi odogovara po gore spomenutim stvarchicama
b) Da me neko donira za Verat
Aj fala unapred.
Elem razmishljao sam mozda da uzmem neki host do 50 mb za Phpom i mySQLom bez bannera i neki od 1 GB sa 50 hiljada bannera i bez okakvih phpevoa i mySQLova da tu stavlja fajlove. Ali nisam mogao da nadjem ni jedno ni drugo
A pomoc koju trazi jeste :
a) Ako neko zna neki host koji mi odogovara po gore spomenutim stvarchicama
b) Da me neko donira za Verat
Aj fala unapred.