Šta je novo?

help :| s5230...ah taj samsung...

S4ndr4

Cenjen
Učlanjen(a)
11.08.2010
Poena
151
Aaaaah ovaj STAR mi samo probleme zadaje :( .... Imam postavljen password (phone lock) ...I sve do sad sam imala stari pw od 4 karaktera i danas ga zamenim s drugim passwordom...i tako lepo zapisem ja jos taj password za svaki slucaj .. i radio je taj password super...dok od jednom da udjem u poruke -.- ono nece da prihvati sifru...ni staru ni novu....i sta cu ja pametna (molim za razumvanje,plavusha) iskljucim fon...(ovako sam mogla da ga rr dok je bio ukljucen) i da ga ponovo ukljucim ;D a on trazi sifru....mozak....uffff

Molim vas bez prozivanja za sklerozu.... nemam je...mlada sam josh...prosto se zabagovao fon :(
p.s Probala sam i stari i novi pw, kao i 4 nule, pa i 8
soooo....ima li mi spasa ili moram u servis? :| i moracu da se pozdravi s svim porukama?:crash::(:(
:banana::lupko:

12345? 00000?

A moze i 1234 iii 0000 :)

Za Samsung bi pre trebalo biti 00000000:p

Solution 1

After you enter the password wrong 3 times, the phone will ask for a puk code, to get this puk code call your phone service provider, only the owner of the sim card will be able to obtain the code from the service provider. There is no way of getting the puk code since it is a random number generated by your network operator when the sim card made for you. if you enter the puk code wrong too many times you will have to get a new sim card as the sim card will kill itself when the code has been entered wrong 10 times.

Solution 2

Please use one of the below Samsung secret codes to format your phone:
There are actually two codes that you can actually use to
reset the password. Below are these codes. Please dial them
up and have the problem solved.

*2767*3855#

*2767*2878#

Through this mean the security code will be reset to 0000.

This will allow you to format the phone easily.

Poslednja izmena:
ohhhhhh plavusha jesam...glupa nisam....Nije sifra SIM kartice...vec samog fona (phone lock)
a ovi codovi za rr je samo kad ti je ukljucen fon....a ja nmg opste da ga ukljucim trazi mi sifru O_O gde su dozvoljeni samo brojevi i zvezdica -.-

Aj okachi fotku, ne verujemo da si plavusha :d

hahaha....nakon sto mi ti pomognes ;)
***....:D ruska krv

Prvi put cujem da neko koristi sifru na telefonu :D

Probaj ovako.Izvoci tvoju sim karticu iz fona,pa onda ubaci drugu sim karticu od drugog provajdera.Kada ga ukljuciš ukucaj:#0111*00000000#.Mozda uspe ova fora ali ne garantujem.Ukoliko ne pomogne ,onda preostaje flash

Uvek postoji prvi put..... :bottle:

gde je ta slika :)

***a :p

@Bloodoo
Dzabe :/ kad ne prihvata tarabu :) morace flash...:( ....u svakom slucaju thx br0 <3

@illidan
Gari koja slika?!...niste mi pomogli....nista od vas X_X :p

@driver
Slucajno nem' x)

Poslednja izmena:
Edit:
Sandra, najpre probaj ovo...

Ukucaj:

*2767*3855#

a potom:

*2767*2878#

Trebalo bi da kod bude resetovan na standardni.

Ako ne uspe, onda probaj ono sto sam dole pisao...

Sandra, probaj ovo:

Ugasi mobilni i izvadi SM karticu. Ukljuci telefon i kada ti kaze "Insert the SIM" kucaj:

*2767*3855# restartovace se

Zatim ukucaj:

*7465625*638*00000000*00000000# (pokazivace -------- umesto 00000000, to je normalno)

A onda ukucaj:

#7465625*638*00000000#

Trebalo bi da je phone lock stavljen na default.

P.S. U slucaju da uspe, ostaces bez svih podataka u telefonu. Nemoj posle da me psujes. :)

Sve najbolje!

P.P.S. Ako ono gore ne uspe, probaj: #*7337#

Ako nista od navedenog ne uspe, preporucio bih ti da ga odneses u servis na flash. Mozda bi mogla i sama kod kuce, ali ti ne bih preporucio zato sto taj telefon je jako problematican. Pogresan korak i ostaces bez signala. :S

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno