Šta je novo?

HELP-Problem sa grafickom-HELP

• Začetnik teme Začetnik teme max21
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

max21

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2007
Poena
319
Evo ovako

Imam jedan problem,kad dizem windows ekran mi je ugasen(tj izbacuje power saving mode) dok ne dodje do onog welcome i onda se upali.

A kad u tv-out "ustekam" kabl sa kojim spajam komp i pc onda mi startuje normalno windows a taj kabl uopste ne mora da bude ukljucen u tv dovoljno je da je samo "ustekan" u tv-out.

To mi se desava od kad sam spajao pc i tv i kako god da podesim ono u propeties>settings>advanced>display sve moguce kombinacije probao nema sanse da namestim.

Da li neko zna resenje ovog problema,ovo me sve vise i vise iritira

Ja predpostavljam da je do graficke

Poslednja izmena:
cekaj da bacim koske, popijem kafu i sacekam da pasulj nabubri ne bi li makar provalio koja je graficka u pitanju...

e,*** Sapphire ATi Radeon 9600XT,128mb

Nemoguce dsa niko nezna,probao sam i sa reinstalacijom windowsa,al ne pomaze

Poslednja izmena:
Pokusaj prikljuciti monitor na dvi i nemoj nista drugo ukljucivati u grafu, pa vidi kakva je situacija....

Pa na kom mi je sad prikljucku,koliko vidim to je jedini u koji mogu da ukljucim monitor i tako mi je od kada sam kupio komp,a od kad sam spojio tv i komp,kad istekam ovaj kabl sto ih spaja onda mi je ugasen ekran sve dok ne dodje do onog welcome,a kad ga ustekam u tv-out onda mi je normalno.

Ima

Prebacio sam u dvi-out i normalno mi se startuje win.
Ali ja bi ako se moze da se namesti da i kad ustekam u onaj da se startuje normalno

Jel ima neke razlike kad je u dvi-u sa ovim nastavkom i kad je u onom "obicnom"?

Jel se taj nastavak dobija uz svaku graficku?

Poslednja izmena:
Pa nema nikakve razlike, generalno je samo u pitanju vrsta konekcije. Mada ovo se desavalo mojoj devojci na kompu, i ceo problem je bio sto je gurnula PS2 tastaturu u mesto za PS2 mis...

@ max21

Vidis da sam ti rjesio problem :smoke:!
Nemas raloga da tripas, svejedno je koji izlazis koristis za crt...
Kod druga se isti problem desio prije nekih godinu dana, samo je u pitanju 9250se, i rjesio sam to na isti nacin! Od tad koristi dvi izlaz i to je to!

Nazad
Vrh Dno