Šta je novo?

Help?Motorola mpx 220 kazite gde?

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Evo ovako stvari stoje.Kupio bih doticni tel svud pise da ga ima ali gde god sam pozvao nema,sve mi deluje na neku navlaku pa bih molio stare majstore da me upute gde i koliko tj neki tel i adresu posto nisam iz BG.Dolazi u obzir samo nov jer kad god sam kupio polovan tel nisam ga dugo nosio, ajd zdravo majstori cekam nestrpljivo? :smoke:

ja sam ga jedva nasao i pre mesec dana, a pre nedelju dana mi se javila jedna Ivana, poslala SMS i pitala da li hocu da kupim (posto sam dao oglas da kupujem)... njen telefon je 063 8000 734 pa probaj, cimni je ili posalji poruku i vidi jel to jos aktuelno...

pozdrav...

Nikola,

Javi se na PM koji sam ti poslao, ja prodajem novu MPX 220 za smesne pare, jer mi kes hitno treba.

Pozdrav

Nikola1 je napisao(la):
Evo ovako stvari stoje.Kupio bih doticni tel svud pise da ga ima ali gde god sam pozvao nema,sve mi deluje na neku navlaku pa bih molio stare majstore da me upute gde i koliko tj neki tel i adresu posto nisam iz BG.Dolazi u obzir samo nov jer kad god sam kupio polovan tel nisam ga dugo nosio, ajd zdravo majstori cekam nestrpljivo? :smoke:
Alo majstore,pa ti bi windows i u dzepu :smash:

jel neko zvao ovu Ivanu, ona ima nov za 220, a nije jos prodala...

Jel moze neko da kaze koliko kosta Mpx220 kod nas ... Ne mogu da nadjem ni u oglasima ni na nekom site-u

byMaX je napisao(la):
jel neko zvao ovu Ivanu, ona ima nov za 220, a nije jos prodala...

slao ja sms ali bez odgovora....

posalji jos jednom, moguce da nije dobila... (meni je tako par puta rekla). mislim da je to jedini preostali mpx220 a da nema oznaku mreže...

Pozdrav svima izvinjavam se sto se nisam javio jer sam bio odsutan 2 dana iskreno jurio sam Ivanu u BG da mi proda tel medjutim ona se premisljala i posle dva dana moje jurnjave u BG na kraju odustala,DAKLE JOS UVEK SE TRAZI PONUDA ZA MPX22O NOV AKO TREBA DOLAZIM I KOLIMA EVO I TEL;
0642768452.

Ma zar je moguce da su to najbolji tel kad ih tako malo ima ili jednostavno izbacen mali broj.POZDRAV.

Ne,to su jako losi telefoni pa je izbacen mali broj :)

Nemas ti pojma imas A1000 i mislis da si glavni zamotaj tu ciglu u 100€ i baci na put mozda je neko i uzme.

da, zato su svaku nokiu nahvalili, pa čak i debilizme kao što je 7700 i 6260... MPx220 je perfektan telefon, bolji od svake nokie koje sam imao (ustvari, upotrebljiviji), jer nokia ne ume da napravi ni ni j.e.b.e.n.i mp3 plejer u telefonu... tj. ume, ali će to da naplati debelo, kao i SE. bezveze... osim mp3 plejera, W800 i K750 su jednako upotrebljivi kao i T630 a koštaju bože sačuvaj, ko se još loži na malo bolju kameru? I zato koštaju 350 evra (W800 će biti iznad 500). Za 250 evra uzmeš MPx220 i imaš potpuno kompletan telefon (mada mene i dalje malo nervira preklop, ali wth).

preklop rula... ;)

ali nemojmo se flame-ovati, ne znam još nikoga ko je koristio paralelno obe platforme (wm i symbian) i rekao da je ova druga bolja. :)

drugo, kakva Nokia može da se kupi za 250€? Budimo realni, treba platiti duplo više za telefon koji je sveukupno gori, a sigurno ružniji. Da li je neko video možda crni MPx220?

@byMax: kakva mu je slušalica, tj. sam kvalitet zvuka prilikom razgovora u odnosu na MPx200?

Svje je to lepo sto vi pricate ali nem gde da se kupi :smoke:

Nikola zovi ovu cicu sto sam ostavio broj gore...
nidzo, ja sam koristio symbian i wm2003 i kažem da su tu negde... symbian je isto odličan, ali me nervira što nokia nije mogla da napravi stereo mp3... nisam gore pričao samo o odnosu platformi već kompletno o telefonu mpx220 vs 6670, 6630 i sl.

E pa ovako.
Ja sam moju Motorolu prodao, kao sto samo i rekao Nikoli. Moje impresije posle koriscenja iste 2 nedelje su u nekoliko reci prosto ocaj, barem za funkcije koje su meni potrebne. Zvuk je mnogo tisi nego na Nokiji, zvono i vibracija takodje ( sto me je mnogo nerviralo, jer mi se x puta u 2 nedelje desilo da sam propustio poziv jer mi je zvonio tiho (mada podesen na maximum). Takodje, da bi dosao do spikerfona, recimo kada vozis, sto je na Nokiji bio jedan klik, ovde moras da otvoris telefon pa da napravis barem cetiri koraka da bidosao do njega. MP3 jeste super, ali sve ostalo, nazalost nije. Instalirao sam nekoliko programa od koji 2 nisu opste htela da se deinstaliraju, iako su bila sertifikovana itd da ne nabrajam. Zbog toga sam uzeo lepo 6680 i od subote nema zime. MP3 savrsen, dodat aktivni desktop kao i na Motoroli, a o brzini da ne pricamo. Moj savet, posle, opet naglasavam, samo 2 nedelje koriscenja, zaobidjite ga u velikom luku.

Mellow je napisao(la):
Zbog toga sam uzeo lepo 6680 i od subote nema zime.

Pa moram da primetim da si, uz svo duzno postovanje, malo nerealan. Uporedjujes telefone razlicitih generacija. 6680 je, kao sto i sam znas 3g (dve kamere), a ima symbian 8.0, sto je sam vrh ponude. A i cena pomenute Nokie je skoro dva puta veca nego li 220-ice. Pa nema zime ni sa komunikatorima od 500 i kusur evra.
Neko je nekad reko malo, ali dovoljno: Kol'ko para, toliko muzike.

Poslednja izmena:
Pa znas kako, ja sam ovu 6680 dobio za cenu koja je za samo 30-tak eura visa od cene nove MPX 220, tako da..... Slazem se sa tobom da je za tu cenu MPX ok, ali mislim da je Nokia 6630 ipak bolji fon, a moze se dobiti za slicne pare. Takodje, za vrlo slicne pare mozes dobiti i SE 910i (polovan naravno), koji je u svakom slucaju bolji od MPX 220. Ja sam samo hteo da kazem da za te pare MPX ne vredi. Ne znam, mozda meni nije legao kako treba j..i ga. U svakom slucaju tel na preklapanje nikada vise. A 6680, znaci stvarno je vrh telefon i kada mu padne cena, toplo ga preporucujem svima, stvarno je cudo.

ma daj mellow, preterujes... ko zna koji si ti OS koristio ... koji ne dozvoljava da kad drzis na gore ukljucujes spikerfon. malo jeste tishi, ali ******, zato nokia nema prepoznavanje glasa, koji ja koristim u kolima. i to nije onaj smorni voice dial, nego telefon bukvalno prepoznaje sta mu govoris, bez potrebe da predefinishesh sve to. ja sam bas mislio da ce ljudi malo telefon da pogledaju bolje pre nego sto donesu zakljucke, ali kako god... ja sam prezadovoljan. uvek sam se vracao na nokiu i svasta sam probao, ali sad necu jer je mpx220 od svake nokie - bolji!!!

Mellow ne znam ali meni je 220 bolji od 6630. Sto kaze max voice recognition je savrsen, aplikacije za njega su bolje, igre takodje, brze radi...sta vise treba?

Pozdrav svima da se ukljucim i ja ; nitko nije rekao da nokija ne valja ali pogledajte odnos cene recimo nokije 6280 prema mpx-u trenutno nema bolje kupovine od mpx od kvaliteta uredjaja pa do cene,i trenutno ne mogu da odvojim recomo 500 evrica,te se svatko kalkulise prema svojim mogucnostima.
Da odgovorim na Maxu u vezi tel sto ga prodaje ona devojka,culi smo se bar pet puta i devojka mi na kraju rekla da je odlucila da ga ne prodaje jedino ako se opet nije predomislila. Cena par evrica gore dole nije bitno ali ja joj ipak placam tel koji nema garanciju kao nov, i ako ti znas da je tel ok i ako si dobar sa njom bilo kako preporuci joj da mi ga proda a mozda ona ovo i cita ,ja stvarno hocu da ga kupim :banana:

Ne znam da li je ovo krsenje pravila foruma :) nadam se da nije. Evo ti iz halo oglasa neko prodaje:

MOTOROLA MPX220, nova, kompletna, garancija, povoljno. 064/347-3007

pa ti vidi...

ma ne poznajem ja nju, Nikola, samo mi se javila na oglas koji sam ranije dao, da kupujem mpx220 posto je i meni trebalo mnogo vremena da ga lociram... evo i lappy je pomogao, mislim da nece smetati, a recite ako ste kontaktirali coveka pa cemo obrisati...

Ok hvala ljudi idem odmah da preduzmem mere kupovine ako su ostvarive.

Pazi ovako, po meni je voice recognition i na Nokii totalno ok, a sto se tice Windowsa, Maxo sve Motorole MPX 220 dolaze sa istim Winom, tako da ti je to to. Sto se tice kvaliteta fona, ja sam isto bio ubedjen da je fon super, ali kako sam ga a kupio, tako je nestao iz svih prodavnica, i uopste se nije pojavljivao vise. Kada sam razgovarao sa ljudima iz prodavnica, receno mi je da je traznja za MPX om nikakva i da su imali dosta neprijatnih iskustava sa MOtorolama uopste (ja prisustvovao svadji u prodavnici kada je musterija htela da vrati MPX 220). Ono sto je fakt je da ukoliko probas da prodas MPX 220, to ce ici vrlo vrlo tesko (veruj mi, trebalo mi je 7 dana da je prodam i to na ceni koja je za 70 EUR niza od one na kojoj sam ga kupio), zato sto niko nije hteo da ga kupi, cak ni preprodavci, pod izgovorom da nemaju kome da je prodaju. MPX je ok fon, bez pogovora, ali imajuci u vidu sve detalje, po meni, se jednostavno ne isplati uzimati ga.
Pozdrav

au, o cemu ti pricas, majke ti. sve motorole dolaze sa istim windowsom...???? postoji bre pedeset verzija os.ova... poredis nokia voice dial koji je isti kao onaj sto je imao 3310 i Philips genie, kome moras prvo da usnimis kako ces zvati neki broj pa on to prepozna...??!! a mpx220 ima... ma ok, zavrsili smo pricu. ;)

mislim, ok, to nije telefon za voone, normalno je da ljudi imaju problema jer je windows u pitanju, a vecina ljudi ne shvata sta je folder, kako funkcionisu programi i da na spustenu slusalicu nisi izasao iz aplikacije... ja sam jedva objasnio devojci osnovnu stvar u simbianu i ona je na kraju zamenila nov 6670 sa 256 mb karticom za polovan samsung e700... i tad sam popizdeo. mpx220 je, ponavljam, najbolji telefon koji sam imao i necu ni u snu da ga prodajem...

Poslednja izmena:
A evo i mene opet ja baksuz i gotovo sve brojeve koje ste mi dali ja zvao i pogodite sta svi tel prodani.Da je puna vreca picaka a jedna ona muska stvar ja bi uhvatio za nju.Procitao sam vase utisce i misljenja o tel i ja bas taj hocu da kupim jer ga ima moj drugar i za mene je tel ok, mogu da kazem medju boljima za te pare.Poblem se javlja zbog vindovsa i tko sta voli recimo ja volim vindovs koji je za mene broj 1 a ako izadje nesto bolje od vindovsa skidam kapu.Pozdravljam sve i ama vise nadjite mi taj tel da kupim :wall:

Nazad
Vrh Dno