Šta je novo?

Help?Motorola mpx 220 kazite gde?

E Maxo, ako si malo bolje gledao po netu, na MPX 220 je instalirana poslednja verzija Windowsa (2003 verzij nesto 1.28 ....itd), tako da si malo bolje gledao znao bi o cemu pricam, ali da se ne raspravljamo, svako ima svoje misljenje....

Nije poslednja. Svakih nedelju dana se pojavljuju novi romovi za 220. Ima cak i romova sa Win Media Player 10...

Poslednja izmena:
Mellow je napisao(la):
E Maxo, ako si malo bolje gledao po netu, na MPX 220 je instalirana poslednja verzija Windowsa (2003 verzij nesto 1.28 ....itd), tako da si malo bolje gledao znao bi o cemu pricam, ali da se ne raspravljamo, svako ima svoje misljenje....

Ocigledno da ti nisi gledao jer te nije interesovalo... kako god. Jedna od poslednjih verzija je Unbranded 1.43, napravljena od ociscenog AT&T i Cingular 1.43, a još novije su i Asian 1.6x koje imaju WMP10. 1.28 koju si ti verovatno koristio je krsh neopevani, teska beta 2003 Second Editiona sa kojom mi je telefon bio polupotrebljiv kao kad bi sad instalirao neku Longhorn Alphu na PC... 1.39 biiitno popravlja stvari a sa 1.43 su ljudi prezadovoljni. Idi na google pa pogledaj malo par foruma (upit mpx220 rom 1.43, 1.39, 1.28) i videces i sam... bolje nego da pises takve stvari kao sto je "1.28 je poslednja verzija"...
:type:

Nisam sto posto siguran da sam dobro zapamtio broj ali probaj nista ne kosta:

011 2620 374 Meridijan

Trebalo bi da su uvoznici za Motorolu, javi sta si uradio ...

Interesuje me da li je kvalitetna plastika i da li pocinje da skripi posle nekoliko meseci aktivne upotrebe ...? Takodje, ako moze neko da okaci neku sliku napravljenu sa MPX220 ...?

Sutra cu odmah da zovem muvam se vec deset dana nigde da je nadjem kao da kupujem top a ne telefon POZDRAV SVIMA.

Sva sreća pa se ovaj pametnjaković Mellow opametio još malo i prestao da flejmuje!

Vidim da dosta poznajete romove, malo je off topic ali koji preporucujete za Mpx200?
Ovaj zadnji sto u nazivu ima "Original" mi guta bateriju ko lud, sa supermoto mi radi osetno duze, sa tim sto mi je nestao GPRS, pa je mozda zbog toga...

Inache, meni je design Mpx200 mnogo lepsi od Mpx220, mada je to stvar ukusa...

Ja koristim Flower memoriju. Kod mene se ona najbolje pokazala. Duze mi traje baterija...

Ljudi ja jos ne nadjoh tel ponuda za mpx 220 jos vazi 0642768452 ovo jos nije bilo da ne mogu da ga nadjem ako zna netko neka pomogne.POZDRAV.

Motorola mpx220 - Meridijan

Upravo sam zvao Meridijan, kao zvanicne zastupnike za Motorolu, i rekli su da su oni samo distributeri za Pakom i BS Procesor, te da uvoz mpx220 nije uradjen i ne znaju kad ce. Model mpx220 oni drze kao eksluzivu. :wall:

Vrh Dno