Bishop
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2007
- Poena
- 350
Kućište: Midi ATX
Procesor:AMD Sempron 3400+ box AM2
Memorija:512MB DDR2
Matična ploča:Gigabyte GA-M61SME-S2 AM2
HDD:80GB SATA
Grafička kartica: nVidia GeForce 6100 on board
CD/DVD: DVD-ROM
LAN:10/100
Modem: Lucent 56K PCI
Garancija: 36 meseci
Napomena: POKLON: Tastatura + optički miš
Gledao sam ovu konfiguraciju i rek'o ajde da pitam vas za misljenje.
Komp joj je potreban pretezno za razonodu u studenjaku,znaci filmovi,muzika net i tako.
Mozda po koja sitnija igrica i ponesto sto joj treba za fax,ali posto studira za dizajnera tekstila i odece nisu to neki ozbiljniji programi,malo photoshop,ilustrator i tako...
Jedino me zanima sta mislite o ovoj integrisanoj grafi:trust😀a li bi ona mogla da pokrece neke starije igrice,kao npr GTA,Heroes 4 itd.
Ja sam imao GForce 4 440MX,pa mozete da mi je uporedite sa njom,posto se ni ja ne razumem bas najbolje u te stvari.
HVALA VAM UNAPRED:wave:
Procesor:AMD Sempron 3400+ box AM2
Memorija:512MB DDR2
Matična ploča:Gigabyte GA-M61SME-S2 AM2
HDD:80GB SATA
Grafička kartica: nVidia GeForce 6100 on board
CD/DVD: DVD-ROM
LAN:10/100
Modem: Lucent 56K PCI
Garancija: 36 meseci
Napomena: POKLON: Tastatura + optički miš
Gledao sam ovu konfiguraciju i rek'o ajde da pitam vas za misljenje.
Komp joj je potreban pretezno za razonodu u studenjaku,znaci filmovi,muzika net i tako.
Mozda po koja sitnija igrica i ponesto sto joj treba za fax,ali posto studira za dizajnera tekstila i odece nisu to neki ozbiljniji programi,malo photoshop,ilustrator i tako...
Jedino me zanima sta mislite o ovoj integrisanoj grafi:trust😀a li bi ona mogla da pokrece neke starije igrice,kao npr GTA,Heroes 4 itd.
Ja sam imao GForce 4 440MX,pa mozete da mi je uporedite sa njom,posto se ni ja ne razumem bas najbolje u te stvari.
HVALA VAM UNAPRED:wave: