Šta je novo?

HELP!!!Komp za devojku...

• Začetnik teme Začetnik teme Bishop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Kućište: Midi ATX
Procesor:AMD Sempron 3400+ box AM2
Memorija:512MB DDR2
Matična ploča:Gigabyte GA-M61SME-S2 AM2
HDD:80GB SATA
Grafička kartica: nVidia GeForce 6100 on board
CD/DVD: DVD-ROM
LAN:10/100
Modem: Lucent 56K PCI
Garancija: 36 meseci
Napomena: POKLON: Tastatura + optički miš

Gledao sam ovu konfiguraciju i rek'o ajde da pitam vas za misljenje.

Komp joj je potreban pretezno za razonodu u studenjaku,znaci filmovi,muzika net i tako.
Mozda po koja sitnija igrica i ponesto sto joj treba za fax,ali posto studira za dizajnera tekstila i odece nisu to neki ozbiljniji programi,malo photoshop,ilustrator i tako...

Jedino me zanima sta mislite o ovoj integrisanoj grafi:trust😀a li bi ona mogla da pokrece neke starije igrice,kao npr GTA,Heroes 4 itd.
Ja sam imao GForce 4 440MX,pa mozete da mi je uporedite sa njom,posto se ni ja ne razumem bas najbolje u te stvari.
HVALA VAM UNAPRED:wave:

Kol'ko para, toliko i muzike. Ovde, bez pevačice, definitivno. Nateraće te da malo više učiš, a malo manje sviraš q.... a, može da pokrene sve starije igrice.... naročito ako ubaciš još memare jer je džabaka i ne pomisliš o katastroFisti, jer jel', imaš novi računar.... taj je brale debelo zastareo...

Vidim da se niste bas pretrgli da pomognete u izboru😀Salim se naravno

MoBo: MSI K9N6SGM-V microATX , Socket AM2 , SB , VGA , LAN
Procesor: AMD Athlon 64 3800+ Box SOI 90nm 2.4GHz AM2 64-bit, Hyper-Transport, Cool'n'Quiet
Ram: Transcend 1GB 667MHz DDR2
HDD: Maxtor DiamondMax 21 STM3160215AS 160GB 7k 8MB SATA300
Optika: DVD – RW Samgung
Tastatura i mis: Genius KB C110

Evo sta sam pazario za devojcicu,za nesto malo vise para nego sto je kostala ona konfiguracija za koju sam pitao.
Kostalo je oko 1500 din. vise,ali mislim da je za klasu bolje od gornje ponude...
:wave:

Nazad
Vrh Dno