Kupio sam jutros Eagle 6600GT za PCI-X i ubo u novi racunar kupljen juce ali u drugoj firmi (Gigabyte K8N SLI, 1GB RAM, ATHLON 64 3200+). Kad sam stavio graficku u taj pci-x slot i pokusao da startujem komp (pun nade u novu zver...), ne cuje se beeep, monitor ne reaguje, tastatura takodje. Otvorio sam kuciste i video da kuler na grafickoj radi. Pokusao sam nekoliko puta, vadio, stavljao ponovo i - nista. Kad sam je stavljao u slot svaki put je (prije stavljanja sarafa) bila malo klimava. Ima li to nekakve veze?
Na kartici ima i neki dodatni konektor za napajanje. Njega nisam nigde spajao. Kako se on prikljucuje, ako je uopste potrebno dodatno napajanje jer ne koristim SLI.
Moze li kartica biti neispravna ako je jedan kondenzator na njoj malo vise iskrivljen, a potpuno je nova?
Na kartici ima i neki dodatni konektor za napajanje. Njega nisam nigde spajao. Kako se on prikljucuje, ako je uopste potrebno dodatno napajanje jer ne koristim SLI.
Moze li kartica biti neispravna ako je jedan kondenzator na njoj malo vise iskrivljen, a potpuno je nova?