Šta je novo?

Help! Eagle 6600 GT

• Začetnik teme Začetnik teme gru b.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gru b.

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2004
Poena
309
Kupio sam jutros Eagle 6600GT za PCI-X i ubo u novi racunar kupljen juce ali u drugoj firmi (Gigabyte K8N SLI, 1GB RAM, ATHLON 64 3200+). Kad sam stavio graficku u taj pci-x slot i pokusao da startujem komp (pun nade u novu zver...), ne cuje se beeep, monitor ne reaguje, tastatura takodje. Otvorio sam kuciste i video da kuler na grafickoj radi. Pokusao sam nekoliko puta, vadio, stavljao ponovo i - nista. Kad sam je stavljao u slot svaki put je (prije stavljanja sarafa) bila malo klimava. Ima li to nekakve veze?
Na kartici ima i neki dodatni konektor za napajanje. Njega nisam nigde spajao. Kako se on prikljucuje, ako je uopste potrebno dodatno napajanje jer ne koristim SLI.
Moze li kartica biti neispravna ako je jedan kondenzator na njoj malo vise iskrivljen, a potpuno je nova?

Auh,pa sto nisi prikljucio taj dodatni molex ccc...Pise ti u uputstvu/knjizici da bez toga karta ili nece lepo raditi(sa smanjenim klokovima) i/ili nece uopste raditi
Zato procitaj uputstvo lepo i ako pise da treba da se prikljuci molex onda tako i uradi.Malo me cudi da ima molex jer je PCI-x ,ali ko zna,eagle je to 😀
BTW,to su ti oni konektori sto si prikljucivao na hard,cd/dvd uredjaje...I ne mozes da pogresis,jer samo na jedan nacin mozes da ga stavis.

Poz

Jeste, to je ta graficka http://www.espco.com/product/vga/ht...6600gt-pcie.htm
Platio sam je 160e... Inace iskrivljen je kondenzator tacno na mestu kuda prolazi ovaj kabal za ventilatore kulera (na ovoj gore slici to nije slucaj)
Sto se tice uputstava, njih nema jer sam karticu dobio u kesici sa 1 cd-om.
Kako da spojim dodatno napajanje kad su kablovi od napajanja kratki pa ne mogu da dohvate do graficke kartice?

snadji se sigurno neki kabl moze da dohvati ili kupi produzni kabl za napajanje, to imas u svakoj radnji za komjutere!!

Nazad
Vrh Dno