Šta je novo?

Hello !!!

ticky

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2005
Poena
301
Prvo da Vas pozdravim, danas sam se registrovao i nadam se da cemo se lepo druziti i ujedno da pitam dali ima tema o satelitskoj opremi-programima itd.?

hahahaha :D zbog ovakvih topica ovde ubijaju :D hehehehe ima sa prvim postom da dobijes ban :D ... salim se :)
ma o cemu se sve ovde ne prica, satelitska oprema spada u SF :)

Dobro dosao na forum!
Procitaj prvo pravila Foruma u sticky tredovima koji se nalaze na pocetku sobe. Upoznaj se malo sa nacinom postovanja, nauci da koristis search funkciju foruma pre nego sto postavis neko pitanje ili dignes tred, velika je verovatnoca da je o tvom problemu vec diskutovano. Satelitske antene i te stvari ne spadaju u kompjuterski hardver i kao takve se ne "pokrivaju" na ovom forumu.
poz.

ah da welcome to jamaica and have a nice holiday
uvek se obradujem kad chujem taj vic
pa nek ti ovaj forum opsesija ne postane.

Marti Misterija je napisao(la):
Dobro dosao na forum!
Procitaj prvo pravila Foruma u sticky tredovima koji se nalaze na pocetku sobe. Upoznaj se malo sa nacinom postovanja, nauci da koristis search funkciju foruma pre nego sto postavis neko pitanje ili dignes tred, velika je verovatnoca da je o tvom problemu vec diskutovano. Satelitske antene i te stvari ne spadaju u kompjuterski hardver i kao takve se ne "pokrivaju" na ovom forumu.
poz.

Multimedija - ostalo
"Za ljubitelje tehnike koja ne spada u kompjutere..."

Ovde sam pisao jer nisam znao gde bih vas mogao prvi put pozdraviti generalno a ovde sam procitao "Sve što ima veze sa Benchmark sajtom" i ujedno pitao za temu koja me trenutno interesuje a pojma nisam imao gde bih ga mogao traziti posto ni jedna "soba" ne asocira na nju. Pravila foruma sam procitao a posebno se upoznavati sa nacinom postovanja je besmisleno jer se to nosi od kuce a ja mislim da nikoga nisam uvredio

Mnogo vishe o satelitskoj opremi i ostalom cesh naci na ES forumu, elitesecurity.org kao i na stranim naravno.

P.S. dobrodoshao...

ticky dobrodosao.
Naci ces ovde zanimljivih stvari,ali moraces malo vise da trazis posto su teme o SAT TV malo razbacane

I ja te pozvivam na [es] forum,posebno na
Digitalna satelitska televizija (Dreambox,Samsung,Humax,D-box, PC DVB kartice, Ostali risiveri)
www.elitesecurity.org/kategorija/14
ako vec nisi clan

@ticky
dobrodošao na forum !

@Administratori, Moderatori....
ticky ima dva posta u ovom thread-u, međutim ispod user name-a mu stoji "posts:0"
U čemu je štos ?

Da, to sam i ja primijetio jos kod nekih clanova.

Ji 4Tze je napisao(la):
u clubbingu se ne rachunaju postovi :)
zbog spamera, naravno ;)
Ha ha, odlichno... svidja mi se... kao i oglasi... :D

Poz!

Ma begaj bre! :) Ne sme chovek ni da kaze shta misli... Chak ni tamo gde se ne broje postovi.

Dobro, necu...

Nazad
Vrh Dno