vlax352
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.06.2007
- Poena
- 319
Posto je bilo vec reci o ovom novcicu koji dolazi, i cini mi se da bi mogao biti ozbiljan igrac u narednom periodu na planu CPU mininga resih da otvorim ovu temu da mozemo ovde pratiti razvoj situacije.
Slede ukrako podaci o novcicu:
Specification
Link ka temi na Bittalku https://bitcointalk.org/index.php?topic=470391.0
Ja se nadam da cemo ovoj listi pridruziti i nas Pool, pratim temu da vidim da li ce potreban softwer za to biti dostupan a o cemu cete biti blagovremeno obavesteni.
Slede ukrako podaci o novcicu:
CPU-only, Ultra-secure, Decentralized Block Reward Voting
- HEFTY1 - a cryptographic hash function for CPU-only proof-of-work with a small memory footprint
- Ultra-secure hashing - a secure strategy for using multiple cryptographic hash functions
- Temporal Retargeting - multipool protection that goes beyond Kimoto Gravity Well
- Decentralized Block Reward Voting - the mining schedule and money supply are democratically decided (total supply is still bounded to 128M)
Specification
- CPU-only: Introduces HEFTY1, a novel approach to ASIC-resistant proof-of-work
- Ultra-secure: combines SHA-256, Keccak-512, Grøestl-512, BLAKE-512 in a secure way
- Block time: 2 Min
- Retarget up: Every 5 blocks (max 100%)
- Retarget down: Every block (max 200%)
- Block reward: 1024 max (decentralized block reward voting)
- Total supply: 63M to 128M HVC (depending on votes)
- Multipool protection: Kimoto Gravity Well Temporal Retargeting
- Premine: 1-2% (depending on total supply) for future development, support and maintenance
Link ka temi na Bittalku https://bitcointalk.org/index.php?topic=470391.0
Block Explorers
Heavy Chain
Heavycoin Block Crawler
Pools
heavycoinpool.com
heavy.stablehash.com
heavycoin.zhpool.com
hvc.1gh.com
Heavy Chain
Heavycoin Block Crawler
Pools
heavycoinpool.com
heavy.stablehash.com
heavycoin.zhpool.com
hvc.1gh.com
Ja se nadam da cemo ovoj listi pridruziti i nas Pool, pratim temu da vidim da li ce potreban softwer za to biti dostupan a o cemu cete biti blagovremeno obavesteni.
Poslednja izmena od urednika: